Îndrăgostit de tradițiile și preparatele culinare românești, chef Cătălin Scărlătescu are o surpriză pentru toți românii pasionați de mâncarea neaoșă: o linie de produse din carne, care îi poartă semnătura și care, începând de zilele acestea, se regăsește în cele mai mari lanțuri de supermarketuri din țară.
Este vorba de o linie de produse 100 % din carne, fără niciun adaos vegetal, pregătite după rețete vechi românești, perfecționate de mine de-a lungul anilor. În călătoriile culinare pe care le-am făcut în timp prin țara asta superbă am adunat rețete, cărora le-am adaugat un plus, ceva din stilul meu caracteristic de a găti”, spune chef Scarlatescu.
Linia de produse care îi poartă semnătura include carne pregătită special pentru mici, cârnați sau sarmale, de exemplu. “Ideea mi-au dat-o românii, oamenii cu care am stat de vorbă. Sătul să mai mănânc lucruri nesănătoase, am decis să revin la tradiția noastră culinară și să le ofer consumatorilor o linie de produse autentice, dar imbunătățite de lunga mea experiență de bucătar. Nu e nimic fusion aici, e vorba pur și simplu de mâncare românească, de preparate din carne de cea mai bună calitate, de rețete pe care le-am perfecționat personal în timp“, mai spune cheful de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“.
Încântat de noul său proiect culinar, Cătălin Scărlătescu recunoaște că nu se va opri aici și va mai pune la cale multe altele: “Pâna să lansăm “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, sunt implicat în promovarea noii mele linii de produse din carne. Însă cum mă știți pasionat de călătorii culinare, vă promit că voi veni cu multe, multe alte idei“, a încheiat acesta.