Căutare Live

Concurentii X Factor, liber la distractie de 1 decembrie

Dupa ore intregi de repetitii de canto sau coregrafie, concurentii X Factor au sarbatorit 1 Decembrie si altfel decat prin munca. Aseara echipa de productie le-a dat unda verde la distractie. Bowling, biliard si jocuri electronice au fost doar cateva dintre modalitatile alese de concurenti pentru a se relaxa.

Cu un program riguros de pregatire si repetitii, concurentii X Factor au arareori timp de distractie. De doua luni locuiesc in casa X Factor, departe de familie si vechii prieteni, fara acces la mijloacele de comunicre - telefon sau internet, astfel incat sa se poata concentra doar pe show-ul pe care il au de facut in fiecare sambata in cadrul galelor live X Factor. Pentru ca ieri a fost o zi de sarbatoare, echipa X Factor a decis sa le ofere concurentilor ramasi in competitie un cadou: o seara la un club de distractie.

Bowling, biliard si jocuri electronice au fost alegerile concurentilor pentru a se relaxa. Cum era de asteptat, baietii s-au inghesuit la cursele virtuale de masini, pe cand o parte dintre fete, Elena si Larisa au optat pentru biliard. Iulian Vasile si Diana Hetea au fost mai atrasi de bowling, dar nu au putut ratat niciunii tocmai jocurile in care era vorba despre muzica. Guitar Hero i-a captivat pe majoritatea dintre ei.

Concurentii au uitat pentru cateva ore de coregrafie sau vocalize, dar astazi de dimineata a fost din nou in sala de repetitii pentru a pregati gala din aceasta saptamana. Au trecut cinci saptamani de gale live X Factor si, in fiecare, concurentii au dat tot ce-a putut mai bun. Mai emotionati la inceput, mai siguri pe ei apoi, mai raciti si ragusiti sau, dimpotriva, in forma maxima, in fiecare sambata au reusit sa faca un show la puterea X. Au evoluat mult sub indrumarea celor trei mentori si a echipei de profesionisti care se ocupa de pregatirea lor, iar acum sunt gata sa demonstreze ca au ajuns la un alt stadiu al dezvoltarii lor artistice.

Sambata, cei sapte finalisti ramasi in competitie vor canta acompaniati de un band si nu de negativ, asa cum au putut fi vazuti pana acum. Andrei Leonte, Irina Florea, Alin Vaduva, Diana Hetea, Iulian Vasile, T&L si Duo Voice ii vor surpinde pe telespectatori cu melodii celebre, intr-o interpretare originala. Nu vor lipsi de pe scena X Factor nici coregrafiile sofisticate sau decorurile spectaculoase.

Evolutia concurentilor nu este singura surpiza pe care X Factor le-o pregateste telespectatorilor la acest sfarsit de saptamana. Dupa ce Oceana, Votaj, Touch and Go, Holograf si East 17 i-au incantat pana acum pe telespectatorii Antenei 1, la galele live X Factor, Directia 5 va fi cea care va urca pe scena in aceasta duminica. Una dintre cele mai apreciate trupe din Romania, Directia 5 s-a facut cunoscuta prin sensibilitatea melodiilor sale, dar si prin forta interpretarii lor si numeroasele concerte live sustinute in toata tara.

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul... Romanii au ales Antena 3 pentru a urmari parada de 1 decembrie...
Ultimele știri