Antena Căutare

Despre "inteligenţa materiei" şi povestea saşilor întorşi în România, "În premieră cu Carmen Avram", duminică, la Antena 3

Duminică, de la ora 21:00, "În premieră" ne face cunoştinţă cu profesorul român Dumitru Dulcan, doctor în neurologie şi psihiatrie care a bulversat lumea ştiinţifică în urmă cu 30 de ani.

Duminică, de la ora 21:00, "În premieră" ne face cunoştinţă cu profesorul român Dumitru Dulcan, doctor în neurologie şi psihiatrie care a bulversat lumea ştiinţifică în urmă cu 30 de ani.

Dumitru Dulcan a fost primul din lume care a vorbit despre "inteligenţa materiei". Ce înseamnă acest lucru, aflaţi în primul material „În premieră”, duminică, de la ora 21:00, la Antena 3.

România şi-a ales un preşedinte de etnie germană. Paradoxal pentru o ţară care s-a chinuit în fel şi chip să scape de saşi. Comuniştii i-au vândut pe bani grei, alţii au plecat alungaţi de regim. În urma lor, satele sau oraşele, adevărate modele de civilizaţie, au devenit o ruină. De câţiva ani însă, saşii au început să se întoarcă acasă. Despre cum privesc ei România, aflaţi în cel de-al doilea material "În premieră", duminică, de la ora 21:00, la Antena 3.

21 de ani de Antena 1, 21 de momente speciale din viața vedetelor! Maria Buză, concurentă la "Te cunosc de undeva&q... Tensiune în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Ionela a izbucnit în lacrimi din senin...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x