Antena Căutare

Doctorul Andrei Laslău dezvăluie totul despre dieta perfectă! „E greu să scapi de reflexele din copilărie”

Andrei Laslău, unul dintre cei mai populari nutriționiști din România, trece dincolo de aparențe împreună cu Florentina Fântânaru și spune lucrurilor pe nume, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Medicul Andrei Laslău dezvăluie totul despre dieta perfectă

Andrei Laslău, unul dintre cei mai populari nutriționiști din România, trece dincolo de aparențe împreună cu Florentina Fântânaru și spune lucrurilor pe nume, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Deși are specializarea de chirurg generalist, Andrei Laslău susține că nu vrea să ”taie în carne vie”și s-a ”extras cumva din sistem”, alegând nutriția. El este convins că nimeni nu se poate menține în formă fără niciun efort, mâncând oricând, orice și oricât, fără o dietă.

”Cine zice că se menține fără nicio dietă, fără niciun efort, minte. Nu ai cum să mănânci de toate și să rămâi într-o formă de invidiat. Cred că dieta alimentară te ajută să slăbești, iar sportul, mersul la sală te ajută să arăți foarte bine”, spune medicul Andrei Laslău.

„E greu să scapi de reflexele din copilărie. De-asta mulți dintre noi creștem direct deformați. Așa că, și dacă mâncăm chestii sănătoase, dar mai mult decât avem nevoie, tot ne îngrășăm”, continuă nutriționistul.

Despre experiențele personale cu dietele, despre rolul alimentației în anumite boli grave, dar și despre familia sa, doctorul Andrei Laslău vorbește pe larg, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x