Live acum
Prime Time 20:00iUmor

EXCLUSIV! Oana de la "Mireasă pentru fiul meu", despre bărbatul care i-a cucerit sufletul: "Este o persoană specială şi foarte dragă sufletului meu!"

A trecut aproape un an de la ”Mireasă pentru fiul meu”, însă de atunci viaţa Oanei s-a schimbat radical. Nu doar că are un job stabil, care o împlineşte pe plan profesional, însă în sufletul ei există o persoană foarte dragă, despre care ea ne-a vorbit în exclusivitate.

Oana în timpul competiţiei Mireasă pentru fiul meu

A trecut aproape un an de la ”Mireasă pentru fiul meu”, însă de atunci viaţa Oanei s-a schimbat radical. Nu doar că are un job stabil, care o împlineşte pe plan profesional, însă în sufletul ei există o persoană foarte dragă, despre care ea ne-a vorbit în exclusivitate.

Oana de la Mireasă pentru fiul meu

Ce mai face Oana de la Mireasă pentru fiul meu, dar şi alte detalii picante, află mai jos:

Ai fost foarte îndrăgită în timpul competiţiei ”Mireasă pentru fiul meu”. Cum este viaţă ta în afară casei?

Aşa este, am fost foarte îndrăgită în timpul competiţiei şi ţin, să mulţumesc, din nou, pentru acest fapt, chiar şi la aproape un an de la terminarea concursului, tuturor celor care au investit, timp, dragoste şi bani, pentru a mă înveseli, pe mine, un om , absolut normal, cu defecte şi calităţi, dar cu care, au rezonat şi s-au regăsit, la un moment dat.

FOTO: Florina de la ”Mireasă pentru fiul meu”, tot mai senzuală pe rețelele de socializare! Se machiază strident și își etalează formele apetisante


Care sunt reacţiile oamenilor atunci când te văd? Cum este Oana acum, la aproape un an de la ieşirea din competiţie?

Spre mirarea mea, oamenii se bucură atunci când mă văd, deşi a trecut atât timp de când competiţia a luat sfârşit. Unii se bucură, alţii îmi zâmbesc, unii întorc capul şi se ghiontesc...sunt curioşi...unii mă opresc, îmi vorbesc şi mă felicita. Cu siguranţă, în timpul competiţiei, am stârnit şi unele antipatii, dar afară nu m-am lovit de ele. La aproape un an de la ieşirea din competiţie, Oana este acelaşi om, dar cu mult mai multe lecţii de viaţă învăţate.

Ştiu că ai un job stabil, de care eşti mândră, însă în sufletul tău există cineva? Eşti fericită pe plan sentimental?

Da, aşa este, sunt împlinită pe plan profesional. Iar în plan sentimental, pot să afirm cu certitudine că există în viaţă mea, o persoană specială şi foarte dragă sufletului meu.

Andrei şi Cristina, foşti concurenţi "Mireasă pentru fiul meu", apariție incendiară, la plajă! Imaginile cu care și-au încântat fanii

Ai mai vorbit cu Viorel sau cu Laur? Există vreo legătură între voi?

Nu am păstrat legătură cu Viorel, dar am auzit că urmează să fie tătic şi, prin intermediul vostru, îi urez şi eu ca noul statut să-l împlinească pe toate planurile, ceea cu siguranţă se va întâmpla. Un copil este o bucurie şi o nouă etapă în viaţă unui cuplu. În ceea ce-l priveşte pe Laur, a rămas o relaţie civilizată între noi.Singura legătură între noi trei rămâne faptul că suntem foşti concurenţi ai aceleiaşi emisiuni.


Oana şi Laur în timpul emisiunii Mireasă pentru fiul meu

Cum ţi-a schimbat viaţa ”Mireasă pentru fiul meu” şi cum ai descrie experienţă această? Ai urmărit sezonul acesta de ”Mireasă pentru fiul meu”?


Aş descrie această experienţă ca pe o lecţie de viaţă. De fapt, pentru mine, "Mireasă pentru fiul meu", asta şi înseamnă. Iar cu lecţiile de viaţă nu te întâlneşti zilnic. E bine să înveţi din ele, să te asiguri că nu vei repetă greşelile, dar, să le laşi acolo, în trecut.

Ai urmărit sezonul acesta de ”Mireasă pentru fiul meu”? Ce părere ai despre concurenţi?

Nu am urmărit sezonul, deci nu aş putea putea spune cu cine am empatizat şi cu cine nu. Şi chiar de aş fi avut un concurent preferat, nu aş fi spus, mi-aş fi ţinut pentru mine părerile personale, pentru că ştiu ce înseamnă să fii cu sufletul la gură , când vine vorba de exterior...să spună că rezonează cu "x" şi "y"...şi cu ţine nu. Niciodată nu poţi mulţumi pe toată lumea, e adevărat, dar totuşi, sentimentul este neplăcut.

FOTO: Aurelian de la "Mireasă pentru fiul meu" a uitat-o pe Gina! Cu cine se iubeşte fostul concurent


În continuare se desfăşoară înscrieri în competiţie...Ce le-ai transmite celor care vor să vină în emisiune pentru a-şi întâlni marea dragoste?

Celor care se înscriu cu speranţa de a-şi întâlni marea iubire în această emisiune, le spun să vină înarmaţi cu răbdare, să nu-şi piardă entuziasmul, să se bucure de fiecare clipă, să înveţe din momentele mai puţin fericite ale vieţii, căci şi ele vor fi. De asemenea, le transmit să culeagă câte ceva bun, din fiecare caracter întâlnit...şi să nu uite că există viaţă şi după competiţie!

Recomandari