Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

În a doua zi de Paşte, "Acces Direct" ţi-l prezintă pe Serghei Mizil, fără secrete! Dezvăluiri în exclusivitate din perioada ceauşistă

Luni, 21 aprilie, de la ora 17:00, Simona Gherghe le dă întâlnire telespectatorilor cu o ediţie specială a emisiunii Acces Direct. Serghei Mizil vine în platoul emisiunii, însoţit de fiica sa, Smaranda şi nepotul Luca şi face dezvăluiri în exclusivitate din perioada ceauşistă

Luni, 21 aprilie, de la ora 17:00, Simona Gherghe le dă întâlnire telespectatorilor cu o ediţie specială a emisiunii Acces Direct. Serghei Mizil vine în platoul emisiunii, însoţit de fiica sa, Smaranda şi nepotul Luca şi face dezvăluiri în exclusivitate din perioada ceauşistă. Pentru prima oară, Serghei povesteşte despre cum a fost arestat pentru trafic de droguri în Germania, despre soţia sa, Cora, dar face şi acuzaţii grave la adresa Elenei Ceauşescu.

Fiul lui Paul Niculescu-Mizil, înalt demnitar comunist, fost ministru de finanţe şi mai apoi al învăţământului în cabinetul Nicolae Ceauşescu, Serghei a făcut parte dintr-o lume despre care mulţi nici nu îndrăzneau să şoptească. Pentru prima oară însă, într-o producţie marca "Acces Direct" lucrurile vor fi dezvăluite fără nicio rezervă. Pictor, actor, golan, fost condamnat, Serghei Mizil se va înfăţişa în faţa telespectatorilor așa cum este el în viața de zi cu zi, dar va povesti în premiera despre viața de lux trăită pe vremea comuniştilor, despre gaşca "nebună" a lui Nicu Ceauşescu, va scoate la iveală secrete de familie bine păzite, o condamnare pentru trafic de droguri, o iubire interzisă, un război continuu cu Elena Ceauşescu, poveşti halucinante de viaţă.

Tot luni, telespectatorii vor da startul petrecerii alături de Steliana Sima şi Vali Vijelie, care se vor transforma în Al Bano şi Romina Power, iar Anca Ţurcaşiu şi Sanda Ladoşi vor cânta muzică populară live. Printre momentele surpriză pregătite de echipa Acces Direct se numără şi o interpretare inedită a unei melodii din repertoriul Boney M cu Daniela Gyorfu, Andreea Tonciu, Elena Merişoreanu şi Horaţiu Tudor. Nu rataţi luni, în a doua zi de Paşti, de la 17:00 o ediţie specială a emisiunii Acces Direct, la Antena 1.

Recomandari