Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu vor juriza la Antena 1 cel mai asteptat cooking show al toamnei, Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor. Cei trei sunt gata sa dezvaluie publicului ce se ascunde de fapt in bucataria unui restaurant si să îi fiarbă la foc mic pe toti cei care vor intra in aceasta super competitie.
La fel de nerăbdători ca și concurenții, cei mai faimoși chefi din România așteaptă provocarea anului : ‘’ Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor’’. Ce reprezintă acest show pentru ei și la ce trebuie să se aștepte aspiranții la titlul de Chef, aflați chiar acum.
"Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", dupa cum ii spune si numele promite sa fie o emisiune extrem de dura! Voi v-ati format deja o imagine de duri, la ce sa ne asteptam de acum inainte?
Sorin Bontea: Sigur ca vom fi duri, poate chiar mai duri, aici vorbim de service a la carte si in bucatarie nu e loc de intors. Vom avea mari pretentii de la cei ajunsi in show.
Florin Dumitrescu: Sigur ca vom fi duri, dar vom avea si cu cine, mai ales ca vorbim de oameni care nu sunt straini de bucatarie si care sunt oarecum rodati, daca pot sa spun asa, cu acest domeniu.
Catalin Scarlatescu: Sa va asteptati sa vedeti viata reala dintr-o bucatarie profesionista, care este cum vreti voi numai romantica nu. Armata e putin spus.
Ce v-a convins sa alegeti acest show? Spuneti trei motive care v-au determinat sa faceti parte din echipa "Hell's Kitchen".
Sorin Bontea: M-a convins formatul, este un show nou pe piata din Romania, dar pe care il urmaream in varianta originala, cu Gordon Ramsey. Pentru noi este o provocare, mai ales ca veti avea ocazia sa vedeti ce inseamna munca unui bucatar adevarat. La fel de importanta este si echipa, o echipa cu care noi lucram inca de cand am intrat in televiziune, suntem o echipa sudata, functionam perfect impreuna, iar eu sunt de parere ca in orice domeniu, oricat de bun ai fi, nu valorezi nimic fara echipa ta.
Florin Dumitrescu: Au fost mai multi factori. Echipa de productie este unul dintre ei. Suntem o familie bine inchegata, muncim cel mai bine in aceasta formula. Eu am mai spus asta, un om de unul singur nu poate face performanta, indiferent in ce domeniu activeaza. O echipa buna, de oameni profesionisti iti va asigura intotdeauna calitate si constanta in ceea ce faci. Pentru asta e facuta echipa si pentru asta eu imi iubesc atat de mult echipa. In plus, imi doream mult sa fac acest format si recunosc ca simteam nevoia unei noi provocari. Show-ul este unul spectaculos, cei care au urmarit variantele din strainatate stiu la ce ma refer.
Catalin Scarlatescu: Motivele sunt mult mai multe in realitate... Segall, Bontea, Dumitrescu sunt doar trei dintre ele... iar numele show-lui spune tot.
S-a scris in repetate randuri ca ar exista tensiuni intre voi si chiar ca v-ati despartit de colegul vostru Sorin Bontea... Au existat discutii mai aprinse intre voi?
Sorin Bontea: Exista discutii si intotdeauna sunt legate de mancare. Atat. In rest, nu exista nici un fel de conflict intre noi.
Florin Dumitrescu: Niciodata. De cand ne stim nu am avut parte de tensiuni intre noi, nu s-a pus problema ca unul sa plece si altul sa ramana. Am fost, suntem si vom ramane o echipa.
Catalin Scarlatescu: Intre noi nu au existat tensiuni. Daca discutiile chiar si in contradictoriu, dar constructive, dintr-o familie pot fi numite tensiuni, atunci...
Sursa: www.ele.ro
Aproape 2 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea prezentată de Dan Negru, „Te pui cu blondele?”... Nu e ușor să fii CHEF! Uite ce au îndurat jurații ''Hell's Kitchen'' pentru a ajunge experți în bucătărie...