Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Meciul Romania-Olanda, urmarit de peste trei milioane de telespectatori. Antena 1, lider incontestabil de audienta

Antena 1 a fost ieri cel mai urmarit post de televiziune, atat pe durata intregii zile cat si in prime-time, pe toate targeturile relevante: all urban, 15-54 urban, national.

Meciul de fotbal Romania-Olanda a fost urmarit de o medie de doua milioane de telespectatori din mediul urban, Antena 1 surclasand concurenta in intervalul in care romanii luptau pentru victorie. Varful de audienta a atins aproape 2 milioane şi jumatate de telespectatori din urban şi aproape patru milioane la nivel national. Pe primul loc in preferintele telespectatorilor au ramas si ieri Mireasa pentru fiul meu, Acces Direct sau Un show pacatos.

Meciul de fotbal Romania-Olanda, transmis in exclusivitate de Antena 1, a adus ieri in fata micilor ecrane peste 3 milioane de telespectatori la nivel national, dintre care aproape doua din mediul urban. Antena 1 a inregistrat o audienta record difuzand una dintre cele mai asteptate competitii sportive, meciul de fotbal Romania- Olanda fiind cea mai urmartia disputa din preliminariile Campionatului Mondial 2014. Astfel, Antena 1 a inregistrat aseara o audienta medie de 18.8 puncte de rating si 33.9% share in randul publicului din mediul urban. Pe locul al doilea s-a situat in intervalul meciului de fotbal postul Kanal D, cu o audienta la mai putin de jumatate: 7.5% rating şi 13.5% share. Locul al treilea i-a revenit postului PRO TV, cu doar 4.7% audienta medie si 8.6% cota de piata.

In minutul de aur 21:27, Antena 1 a fost urmarita de aproape 4 milioane de telespectatori la nivel national.

Sursa: kantar media

Recomandari