Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

NEXT STAR, locul unde DAN îți arată NEGRU pe alb cum se coc viitoarele vedetele

La opt ani, procesul de despărțire de dinții de lapte încă nu s-a terminat. La 10, mai suspini, încă, după Sofia, prințesa. La 12 ai prima bicicletă cu roți mari, de adult. Dar nicio emoție să urci pe scena de la NEXT STAR și să arăți tării întregi că ești o viitoare vedetă

La opt ani, procesul de despărțire de dinții de lapte încă nu s-a terminat. La 10, mai suspini, încă, după Sofia, prințesa. La 12 ai prima bicicletă cu roți mari, de adult. Dar nicio emoție să urci pe scena de la NEXT STAR și să arăți tării întregi că ești o viitoare vedetăDan Negru, născătorul de audiențe de top, și Dana Mladin, a sa producătoare, s-au încuiat într-un ”borcan”, un birou dintr-acela cu geamuri multe și vedere spre salba Herăstrăului. Vecinii de palier au zis că au simțit un mic cutremur, dar așa e gura lumii, slobodă. S-au certat, au pus suflet în discuție, s-au aprins, dar, la final, ideea era coaptă: un show cu și despre pici. Adică iei ceva până în clasa a patra, care cântă, recită sau dansează și ai un spectacol de milioane. În plus, arăți că viitorul nu sună atât de rău și nu e plin numai de entități ce nu vor lua BAC-ul.

Așa a apărut NEXT STAR. La Antena 1. După, epigonii. Morți din fașă.

Omar a deschis balul. Intrerpretarea sa de la Habibi l-ar fi făcut invidios până și pe Khaled. Vanessa s-a ținut de mână cu Rihanna, iar Maria Cârneci, jurata, a lansat celebrul ”Conectoareee, să mor io cum cântă fata asta!” Rose Marie s-a lăsat de la Bârlad mai jos. Cu Whitney Houston. Piesă grea, dusă, însă, la capăt cu brio. Și Hagi a venit să dea marele premiu. Și uriașul Florin Piersic. Și Maestrul Beligan, cel care s-a tutuit cu Vraca, Birlic ori Giugaru. Isabela a făcut pereche perfectă cu Sia. Ultima, în cel de-al cincilea sezon, Emili, fata lipită de bară.

Plus cei de la popularitate, cu Elena Hasna, care a reușit s-o uimească și pe Lara Fabian și Alex Pârvu, cel care l-a impresionat pe Brian May, omul care a văzut câteva stadioane Wembley pline.

Toți au fost la NEXT STAR, showul unde vedetele se coc la foc mic. Doar la Antena 1.

Recomandari