Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Oana de la ”Mireasă pentru fiul meu”, mesaj emoționant! Toți cei care o cunosc au rămas IMPRESIONAȚI

A încălcat celebra regula cu nr. 25 în perioada în care era în casa ”Mireasă pentru fiul meu” și a devenit una dintre cele mai cunoscute concurente din istoria show-ului. Acum, la luni bune distanță, a pus pe Facebook un mesaj emoționant

A încălcat celebra regula cu nr. 25 în perioada în care era în casa ”Mireasă pentru fiul meu” și a devenit una dintre cele mai cunoscute concurente din istoria show-ului. Acum, la luni bune distanță, a pus pe Facebook un mesaj emoționant.

Sunt persoane, cărora poate nu le-am spus o dată "Mulţumesc" pentru tot ce au făcut pentru mine. De la un like, o postare, un simplu click pentru un vot, până la nopți nedormite, filmulețe, multe mesaje, cadouri, din puţinul pe care l-au avut. Timpul pierdut pentru o simplă îmbrăţişare la cumpărături... Persoane care imi scriu atat de frumos, în privat şi pe grupuri şi cărora nu le răspund poate niciodată.

Şi nu că nu aş vrea. Nu mi-am imaginat niciodată cât de mulţi sunteţi. Şi sunteţi minunaţi! Toţi! Nu ştiu dacă e târziu, dar simt să spun din toată inima şi cu toată convingerea un simplu "Mulţumesc" care în unele momente ale vieţii, contează atât de mult! Pentru tot ce aţi făcut pentru mine şi încă o faceţi după atâta timp. Mulţumesc!”, a scris tânara pe contul său de Facebook, după cum au observat și cei de la Spynews.ro.

Recomandari