Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Primele declarații ale Alinei Pușcaș: “Mi-am privit copilașul și am simțit că are nevoie de mine”

Sâmbătă, 29 august, Alina Pușcaș a devenit mămica unui băiețel de 3,050 kg, pe care îl va chema Alexandru. Alături de ea s-a aflat tatăl copilului, medicul Mihai Stoenescu.

Vedeta face declarații surprinzătoare

Sâmbătă, 29 august, Alina Pușcaș a devenit mămica unui băiețel de 3,050 kg, pe care îl va chema Alexandru. Alături de ea s-a aflat tatăl copilului, medicul Mihai Stoenescu.

“Cel mai puternic sentiment pe care l-am trăit, până acum, a fost cel de protecție. Mi-am privit copilașul și am simțit că are nevoie de mine, pur și simplu. După ce s-a născut, doamnele asistente mi l-au pus pe obraz și s-a liniștit imediat. I-am simțit pielea caldă, l-am văzut cât de micuț și drăgălaș era... O oră mai târziu, îl țineam în brațe.

Alexandru s-a născut în zi de mare sărbătoare, Tăierea capului Sf. Ioan Botezătorul ceea ce, încă o dată pentru noi înseamnă că acest copilaș este o minune și o binecuvântare. Îmi doresc să fie sănătos, frumos, deștept și norocos în viață”, ne-a declarat Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș face declarații surprinzătoare

Deși nașterea era programată pentru 31 august, travaliul a început cu două zile mai devreme. “Se pare că tânărul a vrut să ia singur decizia momentului nașterii. Am avut un travaliu de șase ore, fără să realizez efectiv... Treceam pentru prima oară printr-o sarcină și nu îmi puteam închipui cât de dureroase sau frecvente ar trebui să fie contracțiile.

Am fost tot timpul foarte rezistentă la durere, dar contracțiile pe care le-am avut în ultima oră până la naștere m-au cam îngenunchiat. Operația a durat în jur de 40 de minute și, deși mi-era teamă și aveam emoții și dureri puternice, atmosfera din sala de operație era destul de destinsă”, mai spune prezentatoarea show-urilor “Te cunosc de undeva!” și “Splash!”, de la Antena 1.

Intră pe tecunoscdeundeva.a1.ro ca sp afli mai multe detalii despre tatăl copilului!

Recomandari