Căutare Live

Realizatoarea de televiziune Cristina Ţopescu, găsită fără viaţă în locuinţa ei

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat remis News.ro.

La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani.

Sursa : news.ro

Liviu Vârciu va prezenta show-ul de dating „Rămân cu tine”, în curând, la Antena 1! „O să fiu un fel de Cupidon”... Din 22 ianuarie, Serialul Vis de iubire va putea fi urmãrit la Happy Channel...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri