Recunoşti vedeta din spatele măştii? Poate cea mai spectaculoasă transformare din Revelionul Starurilor 2018: Regele Nopții din Game of Thrones

Una dintre impresionantele măști ale acestui revelion a fost Regele Nopții, din seria “Game of Thrones”. Pentru această mască, vedeta care s-a ascuns în spatele ei a stat la machiaj nu mai puțin de patru ore. De asemenea, a venit cu câteva ore înaintea celorlalte vedete invitate în show, ca să nu se întâlnească cu nimeni pe holurile din culise.

Una dintre impresionantele măști ale acestui revelion a fost Regele Nopții, din seria “Game of Thrones”. Pentru această mască, vedeta care s-a ascuns în spatele ei a stat la machiaj nu mai puțin de patru ore. De asemenea, a venit cu câteva ore înaintea celorlalte vedete invitate în show, ca să nu se întâlnească cu nimeni pe holurile din culise.

Mi-a făcut o deosebită plăcere să mă transform în acest personaj, pentru că sunt un mare fan al seriei “Game of Thrones”. Masca a fost impresionantă, iar echipa de la machiaj extraordinară. M-am simțit foarte bine în acest personaj, în ciuda faptului că îmi era destul de dificil să respir, nasul fiindu-mi aproape acoperit, și a faptului că îmi era foarte cald, sub acea mască. De asemenea, am avut emoții foarte mari pentru că mi-am dorit să fiu la înălțimea celor două actrițe alături de care urma să joc, eu aflându-mă pentru prima dată în ipostaza de a le da replica unor actrițe profesioniste. În plus, trebuia să mă comport și să vorbesc în așa fel încât nimeni să nu mă recunoască. Sper însă că totul a ieșit bine”, spune vedeta care s-a aflat în spatele măștii.

Cine a fost? A fost nimeni altă decât Alessandra Stoicescu!

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri