Căutare Live

Scandal monstru la „Mireasă pentru fiul meu”. Mirela Boureanu Vaida nu s-a mai putut stăpâni: „Mă iau concurenții la mișto sau cum?”

Momente tensionate în prima zi a săptămânii în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Prezentatoarea Mirela Boureanu Vaida a avut un conflict deschis cu unul dintre concurenți, care a refuzat să meargă la cumpărături

Momente tensionate în prima zi a săptămânii în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Prezentatoarea Mirela Boureanu Vaida a avut un conflict deschis cu unul dintre concurenți, care a refuzat să meargă la cumpărături.

Cătălin este cel care a scos-o din sărite pe frumoasa vedetă a Antenei 1, iar aceasta l-a pus la punct imediat pe concurentul nemulțumit: „S-a ajuns mult prea departe. Nu mai accept ieșirile astea din partea nimănui. Cătălin nu a fost trimis în Botswana să facă muncă silnică. Chiar nu vreau să mă mai enervez din cauza voastră. Am ajuns să fiu luată la mișto de concurenți sau cum?”, a răbufnit Mirela Boureanu Vaida.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Ambulanța a ajuns la casa „Mireasă pentru fiul meu”. Lilianei i s-a făcut rău. „Nu poate să respire!”...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri