Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Superpetrecere de Halloween la Mireasa pentru fiul meu! Uite ce pregatesc concurentii!

Bal mascat de Halloween in casa Mireasa pentru fiul meu! Maine, de la ora 14:00, concurentii vor fi de nerecunoscut. Fetele si baietii se vor costuma in personaje inspaimantatoare si vor participa la fel de fel de concursuri, de la cine orneaza cel mai grozav dovleac la cine va pune in scena cea mai infioratoare poveste de Halloween.

Petrecerea va continua si in cursul zilei de miercuri, cand telespectatorii vor descoperi ce alte provocari traznite au mai avut de infruntat concurentii! Concursurile vor fi premiate pe masura, iar in desemnarea castigatorilor vor avea un cuvant important de spus chiar telespectatorii.

Poate ca aceasta petrecere va mai destinde atmosfera in casa Mireasa pentru fiul meu, acolo unde spiritele s-au incins destul de mult in ultima vreme, ca urmare a unor subiecte controversate: relatia conflictuala dintre Cristina si Emilia, mama lui Cosmin, mai ales de cand Madalina, recent despartita de George a marturisit ca se simte atrasa de Cosmin, iar Emilia si-a exprimat preferinta pentru Madalina in detrimentul Cristinei.

Un alt subiect important il constituie destramarea cuplului Cornelia - Dragos, la initiativa Corneliei care a declarat ca este dezamagita de neincrederea pe care Dragos o are in ea, acesta acuzand-o in prealabil ca ar placea un alt concurent, pe George.

Recomandari