Căutare Live

Surprize in direct la Rai da’ Buni de ziua lui Mihai Morar

Aseara, Mihai Morar a fost sarbatorit intr-o editie speciala la Rai da’ Buni. Vedeta Antenei 2 a implinit 30 de ani si intreaga echipa de productie i-a pregatit mai multe surprize in direct.

Colegele lui de statie, Simona Balanescu si Diana Munteanu au venit in platou insotite de Marc si David, copiii lor, care au stat de vorba si l-au felicitat pe Mihai, chiar daca au numai 4 si respectiv 2 ani. Nu putea lipsi Daniel Buzdugan, partenerul de emisiuni radio si prietenul lui Mihai. Surprizele au continuat cand in platou si-au facut aparitia Mirabela Dauer, Maria Carneci si Jean Paller, care i-au adus cadouri lui Mihai Morar si l-au felicitat.

Dupa emisie, Mihai a taiat tortul aniversar si l-a impartit cu echipa de la Rai da' Buni si invitatii emisiunii.

Foto: Mihai Stetcu

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul... La multi ani, Mihai Morar! Juratul X Factor implineste astazi 30 de ani...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri