Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

X Factor schimba destine – Alexandra Burke

X factor schimba destine! Nu mai este un secret ca vietile tuturor celor care au avut contact cu X factor s-au schimbat in bine. Castigatoarea celui de-al cincilea sezon X Factor din Marea Britanie nu pierde vremea: de atunci a mai castigat 5 premii musicale si a inregistrat adevarate recorduri musicale.

Primul album al artistei, manageriat de Epic Records, i-a adus acesteia peste 3,5 milioane de lire in cont.

Show-ul X Factor i-a adus artistei si numeroase alte contracte: a semnat cu designerii Dolce & Gabbana un contract de 6 cifre, pentru a deveni imaginea ultimei lor colectii. Tot in 2010 a intrat si in topul celor de la FHM cu cele mai sexy 100 de femei ale lumii. Impreuna cu JLS si-a creat propriul brand vestimanetar 2KX.

Premii 2010: Glamour Women of the Year Awards [1] for Best Newcomer, Cosmopolitan [2] for Ultimate UK Music Star, XS AWARDS for Best British Star si numeroase nominalizari.

La 21 de ani e recunoscuta pentru preferintele ei in materie de barbate high-profile, a marturisit ca in ultima vreme i-a trimis des mesaje lui Usher. Ea a declarat pentru BANG Showbiz: "Am facut schimb de mesaje si am vorbit la telefon si el e foarte cool. O sa ne vedem la concertul T4 On The Beach in iulie."

Recomandari