Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Prima ediţie a show-ului "Splash! Vedete la apă", lider de audienţă la nivelul publicului din mediul urban

Sărituri spectaculoase, emoție, adrenalină și bună dispoziție au fost ingredientele primei ediții a celui mai îndrăzneț show al verii, “Splash! Vedete la apă”, difuzat vineri seara de Antena 1. Emisiunea a debutat în forță și a fost lider de audiență la nivelul întregului public din mediul urban pe toata durata difuzării ei (20.30-00.01).

Sărituri spectaculoase, emoție, adrenalină și bună dispoziție au fost ingredientele primei ediții a celui mai îndrăzneț show al verii, “Splash! Vedete la apă”, difuzat vineri seara de Antena 1. Emisiunea a debutat în forță și a fost lider de audiență la nivelul întregului public din mediul urban pe toata durata difuzării ei (20.30-00.01).

Așa se face că Antena 1 a obtinut primul loc pe podium în competiția audientelor, cu 6,9 puncte de rating și 16,7% cota de piață, în timp ce PRO TV s-a situat pe poziția secundă cu o audiență medie de 6,5 puncte de rating și 15,7% cotă de piață. Pe locul al treilea s-a situat Kanal D cu 2,6 puncte de rating și 6,2% cota de piață.

În minutul de maxima audiență de la 22.49, show-ul de la Antena 1 era urmărit de peste 1 milion de telespectatori din mediul urban, postul înregistrând un vârf de 10,7 puncte de rating și 25,6% cota de piață, în timp ce PRO TV înregistra doar 3,3 puncte de rating și 7,8% cota de piață. (Sursa: Kantar Media; Copyright:ARMADATA S.R.L.)

Daniela Crudu - care a sărit, în premieră, în sincron cu tatăl ei, Nelu Crudu -, Vladimir Drăghia, Silvia Pop, Simona Sensual, Mircea N.Stoian, Matteo, Ionuț „Pitbull” Atodiresei și Natalia Duminică au încercat vineri seara, la Antena 1, să execute cea mai tare săritură în apă a verii. Dintre ei, doar patru s-au calificat în semifinale: Ionuț “Pitbull” Atodiresei, Simona Sensual, Daniela Crudu și Vladimir Drăghia.

Cel mai mare punctaj a fost obținut de campionul mondial la kickboxing Ionuț “Pitbull” Atodiresei, urmat îndeaproape de Simona Sensual, mai sexy ca niciodată într-un costum de baie creație proprie, ambii cu câte o săritură executată de la platforma de 5 m. Ei au primit cele mai mari note din partea juriului, format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și campionul la sărituri Cătălin Preda, și cele mai multe voturi din partea publicului, aceste rezultate ducându-i direct în semifinale. După proba de baraj, în care au mai executat o săritură, s-au calificat și Daniela și Nelu Crudu, cu o săritură în sincron de la 5 m, respectiv Vladimir Drăghia, care a sărit de la platforma de 7 m.

Concurenții au avut parte de multe surprize pe parcursul show-ului. Ionuț “Pittbul” Atodiresei a rămas fără grai când a zărit-o pe mama lui în platoul emisiunii, el știind-o în Italia, Silvia Pop a “leșinat” pe platforma de la 3 metri când l-a văzut pe George Clooney urându-i succes, iar Daniela Crudu a văzut cum dispare tatăl ei, în drum spre platforma de pe care urma să sară. Romică Țociu și Cornel Palade, salvamarii de serviciu, l-au aruncat în apă, crezând că e “un moș care se ține după Cruduța”.

S-au legat prietenii (Matteo si Ionuț “Pitbull” Atodiresei), au curs lacrimi (Ozana Barabancea a lăcrimat, impresionată de povestea micuței campioane la sărituri în apă Maria Casian, fetița pentru care vedetele “luptă” în acest sezon, la “Splash!”), s-au născut gelozii (între Natalia Duminică și Simona Sensual, pe motiv că antrenorul Adrian Cherciu a pregătit-o mai mult pe Natalia decât pe Simona).

Show-ul verii “Splash! Vedete la apă” continuă vineri, 25 iulie, de la ora 20.30, cu o nouă ediție în care alte opt vedete își vor arăta talentele în ceea ce privește săriturile în apă, numai la Antena 1.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro