Vrei să fii la televizor? Observator este în căutare de prezentator și reporter

Observator, emisiunea de știri de la Antena 1, este în căutare de prezentatori și reporteri pentru a-și mări echipa.

Dacă ai visat de mic/mică să te faci auzit/ă, iar imaginea ta să fie una care să rămână întipărită în mintea oamenilor, atunci este momentul să faci primii pași către îndeplinirea visului. Dacă ai veleitățile necesare unui reporter sau unui prezentator de știri, noi nu te vom scăpa printre degete, ci vom vrea să ne cunoaștem și chiar să colaborăm cu proaspete talente.

Observator caută REPORTER și PEZENTATOR, care să facă parte dintr-o echipă mare și numeroasă ce urmărește să aducă în casele oamenilor informația.

Observator caută Reporter și Pezentator. Vrei să te angajezi?

Ai dorința si capacitatea de a transmite un mesaj clar? Vrei să fii la curent cu ce se întâmplă în lume? Îți dorești să lucrezi într-un mediu dinamic? Noi, la Observator, ne asigurăm în fiecare zi că oferim publicului știri și reportaje despre evenimentele care îți afecteaza, în bine sau în rău, viața.

Zi și noapte verificăm știri, descoperim povești, căutam imagini, iar apoi împărtășim cu voi tot ce am descoperit. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra ca reporter si, de ce nu, ca prezentator atunci spune-ne cine ești și ce îți place la această meserie.

Trimite-ne un CV Video la [email protected], iar noi ne vom bucura să te urmărim și să îți recunoaștem talentul și priceperea.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri