Căutare Live

Vrei să fii la televizor? Observator este în căutare de prezentator și reporter

Observator, emisiunea de știri de la Antena 1, este în căutare de prezentatori și reporteri pentru a-și mări echipa.

Dacă ai visat de mic/mică să te faci auzit/ă, iar imaginea ta să fie una care să rămână întipărită în mintea oamenilor, atunci este momentul să faci primii pași către îndeplinirea visului. Dacă ai veleitățile necesare unui reporter sau unui prezentator de știri, noi nu te vom scăpa printre degete, ci vom vrea să ne cunoaștem și chiar să colaborăm cu proaspete talente.

Observator caută REPORTER și PEZENTATOR, care să facă parte dintr-o echipă mare și numeroasă ce urmărește să aducă în casele oamenilor informația.

Observator caută Reporter și Pezentator. Vrei să te angajezi?

Ai dorința si capacitatea de a transmite un mesaj clar? Vrei să fii la curent cu ce se întâmplă în lume? Îți dorești să lucrezi într-un mediu dinamic? Noi, la Observator, ne asigurăm în fiecare zi că oferim publicului știri și reportaje despre evenimentele care îți afecteaza, în bine sau în rău, viața.

Zi și noapte verificăm știri, descoperim povești, căutam imagini, iar apoi împărtășim cu voi tot ce am descoperit. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra ca reporter si, de ce nu, ca prezentator atunci spune-ne cine ești și ce îți place la această meserie.

Trimite-ne un CV Video la [email protected], iar noi ne vom bucura să te urmărim și să îți recunoaștem talentul și priceperea.

Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x