Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

A început AVENTURA! Concurenții din emisiunea „Ultimul Trib”, întâmpinați de BĂȘTINAȘII din Madagascar!

 

Vedete, sportivi, dar şi oameni obişnuiţi au trăit un şoc cultural la aterizarea în Madagascar. Concurenţii care s-au înscris în Ultimul Trib au fost întâmpinaţi de băştinaşti cu dansuri tradiţionale, într-un peisaj exotic unic în lume. Îşi vor testa limitele pentru un premiu de o sută de mii de euro, pus în joc de cel mai dur show care începe toamna aceasta, la Antena 1.

După un zbor de 22 de ore, luxurianta insulă înconjurată de ape albastre li se dezvăluie concurenţilor. Este tărâmul lemurienilor şi al pădurilor de baobabi. Timp de 45 de zile, va fi locul în care trei triburi vor fi supuse unor provocări dure.

Cei 21 de concurenţi au fost întâmpinaţi de băştinaşi cu dansuri tradiţionale şi o petrecere în stil african.

Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni obişnuiţi vor avea parte de cea mai palpitantă aventură în Madagascar. În fiecare săptămână, se vor lupta pentru "Teritoriu". Tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, iar cei învinşi vor sta într-un loc izolat. La finalul acestor încercări, doar un concurent din Ultimul Trib va câştiga premiul de 100.000 de euro. 

Fii mereu la curent cu informaţii despre noul show care va începe în curând, la Antena 1: 

https://www.facebook.com/UltimulTribAntena1/

https://www.instagram.com/ultimultrib/

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe