Ultimul Trib

SEZONUL 1

Momente de tensiune la ,,Ultimul Trib''! Daniel Chiriță și Mircea Zamfir intră la duel!

 
+15 click pentru
galerie

Crocodil versus crocodil! Duelul de săptămâna viitoare se va da între Mircea și Chiru!

Proba pentru Nominalizare a început! Cel care va ieși ultimul la proba ,,Îți joacă mintea'' va fi duelistul! Este un joc complex cu ,,de toate''.

Există un traseu cu mai multe obstacole. Concurenții vor pleca de la un capăt cu un sac și vor străbate tot traseul până la celălalt capăt. Pe parcursul acestui traseu, concurenții vor găsi pe o măsuță niște figurine din lemn, cu care la sfârșit vor avea de construit o piramidă. La capăt, concurenții vor găsi un indiciu care le va arăta cum se construiește acea piramidă.
Aceștia au ocazia să construiască de la început baza piramidei sau se duc după următoarele piese în traseu.

Cei 4 finaliști trebuie să meargă mai întâi după piesele îndepărtate pe care trebuie să le aducă.
Chiru ajunge la capătul traseului și își bagă toate piesele în sac. Emoțiile se țin lanț, iar concurenții dau tot ce pot pentru a câștiga! 

Sorin Brotnei ne dă emoții, deoarece rămâne blocat într-un ,,tunel''. Acestuia îi este foarte greu să meargă înainte și înapoi, moment în care se instalează panica. Concurenții trag cu ochiul unul la celălalt, dar uită că trebuie să se concentreze foarte tare pe echilibrul piramidei. Dacă aceasta se răstoarnă, concurenții trebuie să o ia de la capăt!

Mircea Zamfir este primul care a terminat de construit piramida. După o oră jumătate, Chiru nu a reușit să construiască nici măcar baza! După mai bine de două ore, al doilea concurent care a terminat de construit piramida este Sorin Brotnei!

Proba pentru Nominalizare a ajuns la final! Chiru este cel care a terminat ultimul piramida și este duelist!

Începe proba ,,Cobilița cu discuri''! Oare cine va fi al doilea concurent care va intra la duel?

Cei 3 concurenți trebuie să transporte cobilița pe un traseu plin de obstacole! Sunt în total 16 discuri. Concurenții trebuie să plece din punctul de start cu bara și să colecteze de pe traseu prima oară, cel mult 4 discuri! 

În următoarea etapă, concurenții trebuie să se întoarcă cu cele 4 discuri și să se reîntoarcă pe traseu și să colecteze cele mai îndepărtate 4 discuri. Cine are cele 16 discuri puse pe frânghie la punctul de finish câștigă această probă!

Mircea și Silviu încep în forță, dar din păcate Mircea se pierde pe traseu. Mici greșeli îi pun jocul în pericol. Silviu și-a revenit după proba piramidei care i-a dat bătăi de cap și se salvează!
Deși a început foarte bine proba, cel de-al doilea duelist este Mircea

Pentru că au întâmpinat multe probleme cu mâncarea, după aceste două probe tensionate, Octavian Strunilă le face o surpriză concurenților. Aceștia primesc o masă cu carne de porc, pentru grătar, dar și straie românești, unele pentru ei, altele pentru localnici.

Semifinaliștii au încins o petrecere românească autentică de unde nu a lipsit mămăliguța, brânza, cârnații de porc și muzica românească de petrecere!

Deși se află într-o țară unde predomină religia musulmană, iar carnea de porc nu există, fericiții semifinaliști s-au bucurat pe o masă pe cinste unde s-a regăsit nelipsita carne de porc de pe masa românilor: ,,Vai de mine! Nu mi-a venit să cred că pentru prima dată în 45 de zile, mâncăm carne de porc''. 

Băieții au creat o atmosferă incendiară de la mâncare, până la atmosfera și muzică! ,,Constantine, Constantine'' s-a auzit pe fundal, ca un imn al bucuriei și al victoriei!
Horele și băutura românească nu au lipsit din program.

După această petrecere românească, concurenții trebuie să își recapete forțele pentru a face față la încă 3 jocuri: 1 de duel și 2 de finală.

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI