Ultimul Trib

SEZONUL 1

Semifinaliștii de la ,,Ultimul Trib'' au încins o petrecere pe cinste cu mâncare și straie românești: ,,Am fost omeniți cu toate felurile de carne. Îmi venea apă în gură și mi se plimba omulețul în gât''

 
+8 click pentru
galerie

Semifinaliștii de la ,,Ultimul trib'' primesc o masă tradițional românească cu carne de porc, mămăligă și straie românești: ,,Vai de mine! Nu mi-a venit să cred că pentru prima dată în 45 de zile, mâncăm carne de porc. Ne-a înmuiat sufletul la toți''

Pentru că au întâmpinat multe probleme cu mâncarea, după aceste probe tensionate, Octavian Strunilă le face o surpriză concurenților. Aceștia primesc o masă cu carne de porc, pentru grătar, dar și straie românești, unele pentru ei, altele pentru localnici.
Semifinaliștii au încins o petrecere autentică de unde nu a lipsit mămăliguța, brânza, cârnații de porc și ceafa de porc.

Deși se află într-o țară unde predomină religia musulmană, iar carnea de porc nu există, fericiții concurenți s-au bucurat pe o masă pe cinste unde s-a regăsit nelipsita carne de porc de pe masa românilor.

După această petrecere românească, concurenții trebuie să își recapete forțele pentru a face față la încă 3 jocuri: unul de duel și două de finală.

Băieții își fac planuri cu organizarea mesei pe drum, însă când au ajuns la locul faptei, lucrurile s-au aranjat de la sine. Extaziați de ce au găsit, concurenții de la ,,Ultimul Trib'' s-au apucat de treabă! Foamea, entuziasmul și pofta de viață au transformat această petrecere românească într-un moment memorabil!

Un lemur, un cameleon și un crocodil au format tricolorul rosu, galben și albastru ,,Nici dacă ne planificam, nu ieșea așa de frumos''.

Băieții au creat o atmosferă incendiară de la mâncare, până la atmosfera și muzică! ,,Constantine, Constantine'' și alte melodii d epetrecere s-au auzit pe fundal, ca un imn al bucuriei și al victoriei! Horele și băutura românească nu au lipsit din program.

Vezi cu ochii tăi cum s-au distrat cei 4 semifinaliști de la ,,Ultimul Trib''!

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI