Antena Căutare

Fanii le cred perfecte, dar nu e așa. Celebrități cu defecte și diformități fizice despre care puțini știu

Credeți sau nu, unele dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood se confruntă cu probleme mari care le pot afecta imaginea! De la bust cu imperfecțiuni până la priviri încrucișate, Radar a întocmit o listă a diformităților cu care celebritățile se confruntă și pe care nu le-ați observat niciodată sau pentru că acestea au fost ascunse strategic de actori, muzicieni și modele.

Fanii le cred perfecte, dar nu e așa. Celebrități cu defecteșsi diformități fizice despre care puțini știuAceste defecte fizice sunt mici memento-uri că, în ciuda anturajelor, premiilor și a tot glamourul covorului roșu, vedetele sunt la fel ca toți ceilalți oameni, se confruntă cu probleme! De la Denzel Washington la Megan Fox, unii dintre cei mai notabili oameni de la Hollywood au câteva defecte interesante. Citiți mai departe pentru a descoperi ce elite de la Hollywood se luptă să-și ascundă defectele

1. Harry Styles


Zvonurile care circulau dacă Harry Styles avea sau nu patru mameloane au fost oprite în anul 2017 când acesta a vorbit cu Chelsea Handler, confirmând că, de fapt, s-a născut cu un set suplimentar de mameloane. A avea mai mult de două mameloane este o afecțiune recunoscută sub numele de polietelie - o afecțiune pe care mai multe vedete o au.

2. Mark Wahlberg


mark are și el un mamelon în plus! Al treilea mamelon se află chiar sub mamelonul său stâng normal, iar actorul a vorbit anterior despre asta, spunând că este „de mărimea mamelonului unui sugar”.

3. Kesha
Kesha s-a născut cu o coadă așa cum a dezvăluit în 2013. Starul pop a menționat: „Aveam coadă când m-am născut. A fost o coadă mică, de aproximativ un sfert de centimetru, apoi mi-au tăiat-o și mi-au furat coada. ” Revelația deschisă a lui Kesha este unul dintre multele eforturi pe care le-a depus pentru a da încredere oamenilor cu caracteristici care îi pot face să se simtă ca și cum nu s-ar încadra în standarde.

4. Megan Fox

Megan Fox are o anomalie minoră pe ambele mâini. Actrița are o afecțiune cunoscută sub numele de Brachydactyly care îi face degetele scurte cu unghiile largi. Fox a împărtășit odată o teorie pe care mama ei o presupunea să mănânce ton în fiecare zi în timp ce era însărcinată cu Fox, făcându-i să creadă că, probabil, degetele mari sunt așa din această cauză.

5. Kate Bosworth

Kate Bosworth s-a născut și cu heterocromie și, ca urmare, are un ochi albastru și un ochi brun. Majoritatea rolurilor ei au inclus utilizarea lentilelor de contact pentru a ascunde acest fapt.

Anamaria Prodan, mai mândră ca niciodată de corpul ei. Ce poză a publicat vedeta pe rețelele de socializare | FOTO...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x