Căutare Live

Concert Carla's Dreams la Arenele Romane. Simpaticii moldoveni își lansează noul album „Antiexemplu“. Ultimele bilete au fost puse în vânzare

Toată lumea îi iubește, le fredoneaza piesele și, acum, va avea prilejul de a-i vedea live in concert, pe 13 mai, la Arenele Romane. Băieții de la Carla's Dreams promit o experiență inedita și multe surprize.

Toată lumea îi iubește, le fredonează piesele și, acum, va avea prilejul de a-i vedea live în concert, pe 13 mai, la Arenele Romane. Băieții de la Carla's Dreams promit o experiență inedită și multe surprize.

A mai rămas doar o săptămână în care biletele pentru acest show extraordinar sunt disponibile la preţ de Earlybird, şi anume: 179 lei pentru Categoria A (cu loc în tribună în sectoarele K şi E), 109 lei Categoria B (fără loc în faţa scenei) şi 69 lei Categoria C (cu loc pe scaun sau fără loc în spatele Categoriei B, în Arenă).

Începând cu data de 1 februarie 2017, biletele vor avea următoarele preţuri: Categoria A (cu loc în tribună, în sectoarele Kşsi E) - 199 lei; Categoria B (fără loc în faţa scenei) - 129 lei: Categoria C (cu loc pe scaun sau fără loc în spatele Categoriei B, în Arenă) - 79 lei. Numărul de bilete din categoriile A şi B sunt limitate la 700 de bucăţi din fiecare categorie.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică de 1.800 de puncte www.iabilet.ro/retea.

Olga Verbițchi, luată la întrebări de fanii pretențioși! „Olguța, cine-i măciuca aia păroasă de lângă tine?!” E iubitul ...
Ultimele știri