Adrian Petrache de la X Factor 2020 are o soră la fel de talentată. Cum arată adolescenta Maria Jasmine Petrache

În familia lui Adrian Petrache, finalistul Loredanei de la X Factor 2020, talentul este ereditar. Sora lui, Maria Jasmine Petrache are o voce superbă și știe să cânte și la vioară.

Cât de frumoasă este Maria Petrache, sora lui Adrian

A1.ro

Nu mulți știu că Adrian Petrache, finalistul X Factor 2020 de la categoria de băieți de sub 24 de ani, are o soră mai mică. Maria Jasmine Petrache este elevă și moștenește telentul muzical al familiei.

Despre Adrian Petrache știm de la X Factor că este „băiatul cu chitara”. Încă de mica, Maria a cântat alături de fratele său, fiind, la rândul ei, „fetița cu vioara”.

La cei 13 ani ai săi, Maria cântă și cu vocea și își încântă urmăritorii de pe rețelele sociale cu videoclipuri în care își expune talentul.

Cât de frumoasă este Maria, sora mai mică a lui Adrian Petrache, finalistul X Factor 2020

Pe lângă înregistrările video, tânăra postează și fotografii, demonstrând că este o tânără frumoasă, carismatică și fotogenică.

Adrian Petrache a postat recent un Instastory cu una dintre fotografiile surorii lui, semn că se mândrește cu ea.

Adrian Petrache a fost unul dintre finaliștii X Factor 2020 și s-a bucurat de admirația juraților și a publicului.

Adrian Petrache a fost finalistul Loredanei în sezonul 9 X Factor

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam a pășit pe scena X Factor 2020 și i-a uimit pe toți cu chitara lui. Tânărul de 22 de ani a învățat de mic să cânte la chitară, de la bunicul său. În prezent, pe lângă muzică, finalistul X Factor se ocupă și de facultate, studiind Dreptul.

În audiții Adrian Petrache a interpretat melodia “Hard Times”, a lui Ray Charles și a obținut 4 de DA din partea juraților.

Citește și: X Factor 2020. A mizat pe naturalețe și i-a surprins din nou pe jurați. Adrian Petrache a adus zâmbetul pe chipurile tuturor

„Ești mortal! Ai interpretat, nu doar ai venit și ai făcut ceva mecanic. Ne-ai dat cu muzică! Ne-ai dat cu feeling!", i-a spus Loredana lui Adrian Petrache.

Cum a decurs Finala X Factor 2020 pentru Adrian Petrache

În Finala X Factor 2020 Adrian Petrache a prezentat trei momente de excepție: unul solo, interpretând piesa legendarei trupe „Pink Floyd”, „Another brick in the wall”, unul în duet cu Florin ristei și unul în duet cu Loredana. Ca invitat special ar fi trebuit să vină unchiul său, Florin Salam, însă, din motive obiective acesta nu a mai putut ajunge, așa că Florin Ristei s-a oferit să-l ajute.

Cu Loredana a cântat pe linia melodică a unei piese armenești și pe versurile scrise de jurată. A doua zi după finală, Adrian Petrache și Loredana au lansat piesa „Efemer”.

Citește și: Loredana și Adrian Petrache au lansat melodia "Efemer". Cum au fost surprinși cei doi în videoclip

După ce publicul a decis câștigătoarea X Factor 2020 în persoana Andradei Precup, Adrian Petrache a postat un mesaj în care le mulțumea celor care l-au susținut.

Citește și: Finala X Factor 2020. Adrian Petrache a strălucit cu o piesă de excepție: „Are stofă de învingător”

„Vă mulțumesc pentru tot! A fost și va rămâne cea mai frumoasă perioadă din viața mea! Am trăit niște momente la care nici măcar nu îmi permiteam să visez.

X factor 2020 a fost cred ca cel mai mișto sezon.. Și nu, nu sunt subiectiv, analizez celelalte sezoane și pot spune că au fost cei mai puternici concurenți anul acesta!”

Ultimele știri