Antena Căutare

”Audițiile sunt pentru distracții, lacrimile sunt pentru bootcamp, iar confetti pentru gale”

O ţară întreagă va căuta, începând de duminică, 10 septembrie, factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică jr. De la ora 20.00, pe Antena 1, telespectatorii au ocazia să decidă alături de cei patru jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor.

Emoțiile nu sunt resimțite doar de partea celor care urcă pe scenă, ci și de către Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică jr, cei patru care decid dacă un aspirant are sau nu factorul X.

Horia Brenciu trăiește cu intensitate fiecare eâdiție și se bucură de succesul concurenților. Îmi place foarte mult să mă distrez. ”Așa cum le-am zis și colegilor mei din juriu - Rapunzel, Zorro și Donald - audițiile sunt pentru distracții, lacrimile sunt pentru bootcamp, iar confetti pentru gale. E important că ne-am înțeles bine, mai bine ca în fiecare an. E important că a rămas alături de noi Carla’s Dreams, Delia a fost la fel de frumoasă, cum îmi place mie să îi spun lui Bănică, a fost borna noastră kilometrică, iar după 7 sezoane de întâmplări, de filmări, am putut avea și acum concurenți talentați. De exemplu a venit un simplu agricultor care știa să cânte Julio Iglesias și cunoștea toată istoria lui Iglesias”, a mărturisit Horia Brenciu, care a reușit să îi insufle optimismul și colegului său, Carla’s Dreams.

Este unul dintre rarele cazuri în care am siguranța internă că va fi bine. Mă consider novice în arta jurizării în special, dar și în televiziune, în general, fapt care "neoficial” îmi permite încă să greșesc, dar plusul cel mai mare este că acest minunat statut te lasă să îți mai și faci de cap, ceea ce ar fi foarte greu în alte domenii, după cum mi-a subliniat domnul Brenciu în una dintre zilele precedente”, a povestit Carlas Dreams.

În acest timp, Delia are un sfat pentru toți cei care se gândesc să își încerce norocul la X Factor. ”Ca să te poți desprinde din mulțimea de concurenți, în primul rând trebuie să fii conștient de tine, de nivelul la care ești. Dacă știi că poți domina mulțimea și că ai ceva special, dacă îți cunoști potențialul, vei ști exact ce ai în plus și cum să scoți asta în evidență. Trebuie să te poziționezi cu o treaptă mai sus”, e de părere jurata.

Tot către începători și-a întreptat atenția și Ștefan Bănică jr, care a remarcat la audiții multe talente printre adolescenți. ”Și anul acesta au venit concurenți talentați și foarte diverși, băieți și fete de diferite vârste, dar cel mai mult m-au impresionat puștii de 15-16 ani. Dar nu se știe niciodată, până la urmă publicul este cel care decide! Anul trecut au fost doi băieți excepționali în grupa Deliei, pe care îi vedeam câștigători și totuși marele premiu a mers la o fată”, a declarat Bănică jr.

Duminică, 10 septembrie, odată cu marea premieră „X Factor”, de la 20:00, pe Antena 1, Antena Group şi cea mai mare familie de vedete duc mesajul „Mereu cu tine” mai departe prin evenimentul care deschide toamna, Ziua X. Ziua X reprezintă o serie de concerte live, la nivel naţional, în trei dintre cele mai mari oraşe ale ţării, Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, susţinute de cele mai mari nume din industria muzicală. Delia, Carla’s Dreams sau Holograf sunt doar câţiva dintre cei care vor face show în Piaţa Universităţii din Bucureşti, în Piaţa Operei din Timişoara şi Palatul Culturii de la Iaşi.

O zi maraton, cu #100demomentedespectacol, ziua X aduce Antena Live Show în mijlocul oamenilor, începând cu ora 17.00, pentru „Mai mult decât un concert”.

Pe tot parcursul zilei, telespectatorii vor putea urmări intervenţii live din toate cele trei oraşe, atât în cadrul Observatorului, cât şi pe Antena Stars, în vreme ce Zu Tv şi Happy Channel pregătesc şi ei multe surprize pentru toţi cei prezenţi la spectacol.

Concurenți neașteptați în cel de-al șaptelea sezon X Factor. Nepotul Marianei Buruiană, pe scena X Factor... Râzi cu lacrimi! Dacă eşti fan Carla’s Dreams nu ai voie să ratezi aşa ceva. Juratul X Factor, cel mai tare dans. Horia:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x