Antena Căutare

Ce colind frumos le-a dăruit Natalia Selegean fanilor!

În apropierea Sărbătorilor de iarnă, Natalia Selegan le face o surpriză fanilor săi. Finalista X Factor le-a pregătit un colind – Seara de Crăciun - pentru a le face această perioadă mult mai frumoasă și, mai ales pentru a le mulțumi pentru susținerea pe care i-au dăruit-o la lansarea primului ei single și clip – Greșeala mea.


<!--[endif]-->În apropierea Sărbătorilor de iarnă, Natalia Selegan le face o surpriză fanilor săi. Finalista X Factor le-a pregătit un colind – Seara de Crăciun - pentru a le face această perioadă mult mai frumoasă și, mai ales pentru a le mulțumi pentru susținerea pe care i-au dăruit-o la lansarea primului ei single și clip – Greșeala mea.

”Aștept Sărbătorile de iarnă și în special Crăciunul pentru că de ele mă leagă cele mai frumoase amintiri și momente petrecute în casa bunicilor mei, cu tradițiile de la țară, cu pregătirile intense de dinainte, cu înălțătoarele colinde pe care le cântăm împreună cu bunicul în strana bisericii, cu rețetele specifice zonei și mirosul de cozonac proaspăt scos din cuptor... Și pentru că tot am parte de un sfârșit de an atât de minunat, încununat cu succesul primului meu single și clip "Greșeala mea" m-am gândit să le fac o bucurie și un dar de Crăciun fanilor mei, cărora le datorez bucuriile din ultima perioadă”, a declarat Natalia.

Ascultă AICI colindul.

”Așadar am stat în studio și am pregatit împrenuă cu prietenii mei de la Clasik music studio din Oradea, un cover al piesei "Seara de Crăciun" din repertoriul artistei Dara. O piesă pe care am îndrăgit-o de la prima audiție și al cărei mesaj mi-am dorit să îl pot împărtăși mai departe celor care îmi sunt alături. A ieșit un rezultat tare drag mie, care sper să vă placă. :*”, a mai adăugat Nati.

În luna cadourilor, Nati polițista, după cum o știu fanii, a avut parte de o mare bucurie: finalista celui de-al doilea sezon X Factor a lansat primul său clip. Emoțiile sunt mari, nerăbdarea, de asemenea. Pentru primul său clip, Natalia Selegean a fost filmat 2 în zile și 2 nopți într-un mall din Oradea. Primul single: Ai fost greșeala mea a fost făcut în colaborare cu Deepside Deejays. Echipa frumoasei finaliste este formată din: Echipa de filmare: Fabrica de Amintiri, Make up artist : Mirela Fazakas, Hair stylist: Monica Lucus, Vestimentatie asigurata de designer-ul Laura Ciobanu, Coregrafie: Unique Dance Studio, Actorul Ciprian Ciuciu, Mobilier asigurat de Naturlich.

Natalia Slegean este finalista celui de-al doilea sezon X Factor. Polițista din Oradea i-a cucerit pe români cu forța vocii sale. În prezent, Natalia lucrează la primul său album, primul single urmând a fi lansat foarte curând în luna decembrie. În continuare, artista este polițistă în Oradea.

Ascultă AICI single ul Greșeala mea.

Nu sunt litere în alfabet câte calități au ei. Ce îi recomandă pe finaliștii X Factor... Secretele din viața lui Alex Mațaev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x