Antena Căutare

Cele mai tari momente din cea de-a treia ediţie X FACTOR! Mult talent, piele de găină, momente emoţionante şi… “un nebun legat la cap”

Cea de-a treia ediţie de “X Factor” a fost presărată cu multă emoţie, tineri peste măsură de talentaţi, dar şi de lecţii de… stil! Delia, Carla’s Dreams, Ştefan Bănică Jr şi Horia Brenciu au trecut de la hohote de râs, la momente cu piele de găină

Cea de-a treia ediţie de “X Factor” a fost presărată cu multă emoţie, tineri peste măsură de talentaţi, dar şi de lecţii de… stil! Delia, Carla’s Dreams, Ştefan Bănică Jr şi Horia Brenciu au trecut de la hohote de râs, la momente cu piele de găină

Cu emoții a călcat pe scenă Maria Ioana Tabita Busuioc, fiica tenorului Costel Busuioc, devenit celebru în 2008, după ce a câștigat concursul ”Hijos de Babel”.

În urma competiției, românul, care până atunci lucra ca zidar pentru a-și întreține familia numeroasă, a primit un premiu de 100.000 de euro, a încheiat un contract cu o casă de discuri și a început să călătorească în toată lumea pentru a cânta operă.

Între timp, Maria Ioana Tabita, unul dintre cei patru copii ai lui ”Pavarotti din Carpați”, încearcă să îi calce pe urme tatălui său și, anul acesta, s-a înscris la audițiile X Factor după ce a aflat de preselecții de la ”Neața cu Răzvan și Dani”.

În vârstă de 18 ani, Maria este pasionată de muzică, dar până acum a cântat doar la biserică și s-a sfiit să își anunțe părinții că va fi jurizată de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. ”Inițial nu îi spusesem că vin la <X Factor>, l-am anunțat pe tatăl meu cu o săptămână înainte. M-a sfătuit să am încredere în mine, să dau ce am mai bun și să încerc să încerc să nu mă uit la o persoană anume, ca să nu am emoții”, a povestit Maria.

În timp ce fiica sa apărea în fața juraților pentru a afla dacă are ce îi trebuie ca să își croiască drumul în lumea artistică, Costel Busuioc este plecat în această perioadă într-un turneu de un an în Statele Unite ale Americii și Canada. ”M-am obișnuit cu lipsa lui, am învățat să am grijă de mine și să fiu mai puternică. Mă simt foarte norocoasă că e tatăl meu, pentru că mi-e și prieten, vorbim foarte multe lucruri”, a spus emoționată fiica lui Busuioc.
Jurații i-au apreciat talentul, dar și ponturile primite de la tatăl său. ”Cineva ți-a dat un sfat foarte bun, ca strofa să o arunci sensibil, iar când ai intrat la refren, oamenii au intrat în transă”, a remarcat Horia Brenciu.

Deja vedetă în Republica Moldova, Johy Davis a venit la ”X Factor” pentru a se transforma în ”star internațional”. Vlad Tutuianu, pe numele său real, este o adevărată apariție și, cu experiență în modelling, ține foarte mult la felul în care arată.

”Îmi place să mă îmbrac deosebit, pot să pun și o găină pe mine. Alții spun că sunt nebun, dar acesta este stilul meu de a mă îmbrăca, de a cânta. Sunt frumos! Sunt aranjat, nebunatic, talentat! Eu sunt cunoscut în Moldova ca model și interpret, nu am venit aici pentru câștig, ci pentru prezență. Eu dacă intru pe piața muzicală din România, mă văd foarte departe”, a spus încrezător Johy Davis.

Din păcate, apariția sa le-a creat juraților așteptări care nu au fost egalate și de prestația muzicală, astfel că voturile lor au fost dezamăgitoare pentru Johy Davis. ”Ar fi prea multe de comentat dacă ar fi să intrăm în detalii. Eu cred că mai ai puțin de lucru pentru <X Factor>. Ditamai extravaganța, dar iese cu o voce comună...”, a spus Carla’s Dreams.

Pentru Alexia Popescu, 2017 a fost anul cel mai important. ”Îmi doresc foarte mult să cânt și am așteptat să împlinesc 14 ani ca să vin la X Factor”, a fost primul lucru pe care l-a spus de când a ajuns. Din păcate, melodia aleasă pentru audiții nu i-a impresionat pe jurați, însă cea care a salvat situația a fost Delia.

Aceasta a oprit prestația și a rugat-o pe Alexia să interpreteze și melodia de rezervă, ”It's oh so quiet”, a lui Bjork. Abia atunci Alexia s-a dezlănțuit, iar reacțiile au fost spectaculoase! ”A fost surprinzătoare, a scos niște sunete la care nu ne-am fi așteptat niciodată”, a mărturisit Delia, înainte ca Alexia să plece acasă cu 4 de DA.

NU UITA! NE VEDEM ÎN FIECARE VINERI, DE LA 21:15, DOAR LA ANTENA 1!

Moment emoționant pentru Ștefan Bănică jr, la X Factor. Un puști de 14 ani a stârnit nostalgii: ”Mă gândeam la fiu-miu”... Fiica lui Cornel Palade, pe scena X Factor fără știrea actorului: "Nu știe că am venit la X Factor, o să vadă la te...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x