Antena Căutare

Anca a rezistat eroic întrebărilor indiscrete ale băieților! Chiar, unde încape o voce atât de mare într-un trup atât de firav?

La început a fost curiozitatea, apoi admirația și la final aprecierea. Anca Pârlea, o fetiță singurică venită să cucerească juriul X Factor. Și a reușit cu vârf și îndesat

La început a fost curiozitatea, apoi admirația și la final aprecierea. Anca Pârlea, o fetiță singurică venită să cucerească juriul X Factor. Și a reușit cu vârf și îndesat.

O mână de om, un glas neprețuit și o poveste de viață pe care nimeni nu ar vrea să o trăiască vreodată. La 16 ani a rămas fără părinți, dar asta nu a împiedicat-o să meargă mai departe și să-și urmeze visul, iar muzica ajutat-o să rămână cu zâmbetul pe frumosu-i chip.

Modul în care Anca a interpretat unul dintre șlagărele Mihaelei Mihai a fost absolut genial, lucru remarcat de toți cei aflați la masa juraților, care au fost de acord că Anca trebuie să meargă în faza următoare a show-ului. Unde mai pui că frumoasa concurentă a rezistat cu brio întrebărilor indiscrete venite din partea băieților, care au vrut să afle cu orice preț pe ce stradă locuiește.

Viața ne dă lecții nebănuite. Mihaela, femeia care a învățat să cânte cu sufletul după ce și-a pierdut auzul!... Cântă "Eroina" şi în trafic! Aşa sigur nu l-ai mai văzut pe juratul X Factor! Carla's Dreams face karaoke în m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x