Antena Căutare

Cristi - Alors on dance sau Mihai - Ricky Martin? Cine danseaza mai bine?

Cristian Giambasu si Mihai Raduinea. Amandoi concurenti X Factor. Amandoi au pasit pe scena increzatori, mandri ca isi pot acompania piesele cu niste miscari de dans unice. Care din ei a dansat mai bine?

Cristi - Alors on dance sau Mihai - Ricky Martin? Cine danseaza mai bine?
Doi baieti speciali. Cine a facut cel mai tare spectacol?

Cristian Giambasu si Mihai Raduinea. Amandoi concurenti X Factor. Amandoi au pasit pe scena increzatori, mandri ca isi pot acompania piesele cu niste miscari de dans unice. Bine spus!

Mai intai, l-am cunoscut pe Cristi Giambasu, in prima editie de auditii X Factor. A venit in galben mustar, sa se laude cu romanul de dragoste scris de el "din experienta personala", desi n-a fost niciodata indragostit. A vrut sa arate si ca se pricepe la dans. A fost atata de talentat, incat Razvan si Dani au dansat cu el pe scena!

Miscarile lui senzationale, pe "Alors on dance", mai jos:

In ultima editie de auditii X Factor, l-am cunoscut si pe tanarul Mihai Raduinea, un pletos de la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu", din Bucuresti. Un liceu care are doar profil mate-info. Dar tanarului nu-i place matematica si nici rock-ul, in ciuda pletelor cu care se afiseaza. Miscarile lui de dans au dat pe spate pe toata lumea. Momentul a fost atat de special, incat Delia si Dan Bittman i s-au alaturat pe scena!

Vezi coregrafia tanarului, pe "Livin' La Vida Loca" a lui Ricky Martin, mai jos:

Tu ce crezi? Care din baieti a dansat mai bine?

Auditiile X Factor – lider de audienta de la inceput la sfarsit! Show-ul de la Antena 1 pe primul loc si aseara... Mademoiselle chante le blues?.......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x