Antena Căutare

Cu lacrimi în ochi dar la fel de frumoasă! Motivul pentru care Delia a fost surprinsă așa este INEDIT!

Trebuie să recunoaștem! Delia nu este o simplă jurată X Factor, care ne-a demonstrat că este extrem de talentată, ci are și cei mai frumoși, înfocați și talentați fani

Trebuie să recunoaștem! Delia nu este o simplă jurată X Factor, care ne-a demonstrat că este extrem de talentată, ci are și cei mai frumoși, înfocați și talentați fani.

Iubită de toată lumea din jurul ei și apreciată pentru vocea și felul natural de a fi, Delia se bucură de cadourile speciale din partea fanilor săi. Artista s-a trezit astfel cu un portret minunat, din partea unuia dintre ei. Desenată aproape de perfecțiunea sa reală, portretul o înfățișează pe jurată cu lacrimi în ochi, păstrându-i trăsăturile naturale.

Ăsta DA talent!

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‬ ‪#‎xFactor5 #xFactorRo‬.

Poți să o recunoști? Cine este "Albă ca Zăpada" de pe malul mării?... Îl cunoști din cover-ul cu Jessie J! Tom Bleasby ne uimește cu vocea sa inconfundabilă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x