Antena Căutare

Delia, poză virală pe Instagram! Cum au reacționat fanii

Delia este una dintre cele mai excentrice și cameleonice artiste din România. Recent, cântăreața a fost aspru criticată de fani pentru modul în care a ales să se pozeze, pe Instagram!

Delia, poză virală pe Instagram! Cum au reacționat fanii Galerie
Delia face senzțaie pe Instagram

Cântăreața este un adevărat vulcan de energie și, nu de puține ori, o putem vedea în tot felul de ipostaze surprinzătoare.

Delia de la emisiunile X Factor și iUmor face senzație pe Instagram

În ultima perioadă, Delia a devenit extrem de activă pe conturile sale de Instagram și de Tik Tok, acolo unde a împărtășit fanilor imagini din culisele emisiunilor la care este jurată, adică „iUmor” și „X Factor”!

Delia Matache face ce face și iar ajunge în atenția fanilor săi. De data aceasta, frumoasa cântăreață și-a surprins admiratorii cu niște fotografii superbe, în care vedem o Delia îndrăzneață, rebelă, cu o ținută ieșită din comun și cu o atitudine de milioane!

citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soțul Deliei, de fapt! Secrete neștiute din căsnicia artistei: „Nu ne pune nimeni frână”

Suită pe masă, jurata emisiunilor „iUmor” și „X Factor” a făcut spectacol! Unii dintre fani au criticat-o pentru gestul de-a se poza într-o asemenea ipostază, în timp ce alții au fost de părere că Delia este o artistă din toate punctele de vedere, nu doar pe scenă, ci și în viața de zi cu zi!

Delia, poză virală pe Instagram! Cum au reacționat fanii

Delia face senzație pe contul său de Instagram

Delia, apariție de senzație pe Instagram

citește și: Loredana de la X Factor, răspuns demențial dat unui fan cârcotaș! Artista l-a pus imediat la punct: „O să râzi”

Imaginile de pe Instagram au făcut senzație și au adunat instant mii de reacții și aprecieri.

Pe Delia o vom putea revedea în această toamnă în noul sezon al emisiunii „X Factor”, de la Antena 1! De asemenea, îndrăgita artistă promite să facă spectacol și în noul sezon „iUmor”!

Delia, poză virală pe Instagram! Cum au reacționat fanii

Juriul emisiunii „X Factor”, de la Antena 1

Juriul emisiunii „X Factor”, de la Antena 1

Despre noul sezon al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Fanii emisiunii „X Factor” așteaptă cu sufletul la gură începerea sezonului 9, ce promite să aducă publicului momente de neuitat! De data aceasta, muzica este de neoprit, iar magia atinge cote maxime.

citește și: Delia, răspuns demențial dat unui fan cârcotaș! Artista l-a pus imediat la punct: „Nu le am degeaba”

Juriul show-ului va fi format din Ștefan Bănică Jr., Loredana, Delia și Florin Ristei, despre care cu toții ne amintim faptul că a câștigat sezonul 3 „X Factor”.

De data aceasta, prezentatorii emisiunii sunt simpaticii și inegalabii Răzvan Simion și Dani Oțil, așa că avem un motiv în plus să credem că show-ul va fi la superlativ!

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” va avea premiera în această toamnă, la Antena 1

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x