Antena Căutare

Fiica tenorului Costel Busuioc, o adevărată apariție! Maria Ioana a ajuns cu vocea ei sensibilă la inima spectatorilor

Cu emoții a călcat pe scenă și Maria Ioana Tabita Busuioc, fiica tenorului Costel Busuioc, devenit celebru în 2008,  după ce a câștigat concursul ”Hijos de Babel”. În urma competiției, românul, care până atunci lucra ca zidar, a primit 100.000 de euro, a încheiat un contract cu o casă de discuri și a început să călătorească în toată lumea.

Cu emoții a călcat pe scenă și Maria Ioana Tabita Busuioc, fiica tenorului Costel Busuioc, devenit celebru în 2008, după ce a câștigat concursul ”Hijos de Babel”. În urma competiției, românul, care până atunci lucra ca zidar, a primit 100.000 de euro, a încheiat un contract cu o casă de discuri și a început să călătorească în toată lumea.

Maria Ioana Tabita încearcă să îi calce pe urme tatălui său și, anul acesta, s-a înscris la audițiile X Factor. Tatăl său a aflat în ultima clipă.

Inițial nu îi spusesem că vin la "X Factor". L-am anunțat pe tatăl meu cu o săptămână înainte. M-a sfătuit să am încredere în mine, să dau ce am mai bun și să încerc să nu mă uit la o persoană anume, ca să nu am emoții” (...) Mă simt foarte norocoasă că e tatăl meu, pentru că mi-e și prieten, vorbim foarte multe lucruri”, a spus emoționată fiica lui Busuioc.

Deși, la prima vedere, poate părea o prezență plăpândă, odată ce începe să cânte veți avea o adevărată surpriză.

"Nu mă pot uita la tine. Ai un look foarte ciudat". Johy Davis, "cel mai stilat" concurent de la X F... Danil Murzac, din nou pe scena X Factor, după ce, în 2014, s-a retras din cauza unei pierderi tragice! "Frățiorul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x