Antena Căutare

Nu vă împotriviți pentru că Emilian Nechifor are o voce impecabilă. Jurații au ajuns la un numitor comun: „Vei avea succes!”

E unul dintre cei mai tineri concurenți ajunși în Galele Live ale X Factor, dar de fiecare dată când urcă pe scenă demonstrează care sunt argumentele pentru care a reușit să ajungă atât de departe

E unul dintre cei mai tineri concurenți ajunși în Galele Live ale X Factor, dar de fiecare dată când urcă pe scenă demonstrează care sunt argumentele pentru care a reușit să ajungă atât de departe.

Alegerea Deliei pentru Emilian a fost pe cât de grea pe atât de bine dusă la bun sfârșit de către elevul său. Cu o stăpânire de sine ieșită din comun și poate neobișnuită pentru vârsta lui, Emilian a cântat piesa Lorei „Ne împotrivim” și a făcut-o fără greșeală pentru că toți jurații au spus același lucru. Anume că Emilia a fost absolut perfect!

O voce puternică într-un trup de copil ne-a lăsat fără cuvinte. Olguța de peste Prut și-a făcut mentorul mândru!... SEMIFINALA X FACTOR. Ce nu s-a văzut la TV: Pauzele de publicitate, motiv de bucurie. Juraţii fac selfie-uri, îşi verifi...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Ultimele știri
x