Antena Căutare

Prima eliminare a serii a fost decisă de către telespectatori. Voturile fanilor au mers către Olguța, iar Izabela Simion părăsește „X Factor”

Sergiu a avut mari emoții. Elevele solistului vocal de la Carla's Dreams au avut mari emoții pentru că au rămas ultimele pe scenă alături de mentorul lor și prezentatorii Dani Oțil și Răzvan Simion

Sergiu a avut mari emoții. Elevele solistului vocal de la Carla's Dreams au avut mari emoții pentru că au rămas ultimele pe scenă alături de mentorul lor și prezentatorii Dani Oțil și Răzvan Simion.

Prima care a scăpat de emoții a fost Delia. Cei trei crai ai frumoasei jurate au mers in corpore în faza următoare a semifinalei, iar cel care a urmat-o a fost Horia, Loredana și Marcel obținând suficiente voturi pentru a merge mai departe.

La final a rămas Sergiu și ale sale concurente. Din păcate, pentru Izabela Simion drumul s-a încheiat, târgovișteanca obținând cele mai puține dintre voturile prin SMS.

Ce are ea, nu are nimeni. Delia, mai frumoasă ca niciodată într-un moment LIVE de colecție la „X Factor”!... Lupta se strânge, iar concurenții rămași o iau de la capăt. Emilian Nechifor e deschizătorul de drum!...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Ultimele știri
x