Antena Căutare

"Urmăriți o secvență neașteptată din "X Factor". Viața nu este așa ușoară" . Horia Brenciu, filmat fără să știe chiar de... el

"X Factor este mai mult decât voce!". Asta este clar. Iar juriul e mai mult decât juriu. Sunt colegi, prieteni şi buni "share-uitori" de hrană. Horia Brenciu nu ratează niciun moment de a le arăta fanilor cum decurge o zi de filmări pe platourile show-ului de la Antena 1.

"X Factor este mai mult decât voce!". Asta este clar. Iar juriul e mai mult decât juriu. Sunt colegi, prieteni şi buni "share-uitori" de hrană. Horia Brenciu nu ratează niciun moment de a le arăta fanilor cum decurge o zi de filmări pe platourile show-ului de la Antena 1.

Şi s-a lăsat cu mâncare, lecţii de gătit sushi şi conversaţii care mai de care. Însă, în mijlocul filmărilor, s-a trezit cu o surpriză: "Este pe recording de jumătate de oră". "Camera ascunsă" din telefonul lui şi-a făcut treaba.

Dacă eraţi curioşi şi ce a surprins, vă spunem doar atât: un Horia Brenciu autentic, plin de energie şi dăruire totală.

Vă mai amintiţi de “Fata cu părul pădure” de la X Factor? Andreea Alupei, cea care l-a sărutat pe Carla's Dreams, a reve... Moment emoționant pentru Ștefan Bănică jr, la X Factor. Un puști de 14 ani a stârnit nostalgii: ”Mă gândeam la fiu-miu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x