Antena Căutare

"Wow! Olga Verbiţchi mi-a dat un leu!". Artista și-a impresionat fanii cu un gest admirabil. Îi este dor de perioada în care era necunoscută

După succesul răsunător de la "X Factor", Olga Verbițchi a atras simpatia a milioane de fani şi, o dată cu aceasta, la pachet, a venit şi celebritatea. Chiar dacă visa la acest moment, fosta concurentă recunoaşte că îi este dor de vremea în care nu era aşa de cunoscută.

După succesul răsunător de la "X Factor", Olga Verbițchi a atras simpatia a milioane de fani şi, odată cu aceasta, la pachet, a venit şi celebritatea. Chiar dacă visa la acest moment, fosta concurentă recunoaşte că îi este dor de vremea în care nu era aşa de cunoscută.

De curând, un gest mic dar admirabil al artistei a stârnit admiraţia fanilor:

„La tot pasul cineva vrea să facă fotografii, iar mie îmi este dor de perioada liniştită până a deveni cunoscută la „X Factor”. Săptămâna trecută, de exemplu, la cantina şcolii unei fetiţe nu-i ajungea un leu ca să-şi achite prânzul. Am scos din portmoneu un leu şi i l-am dat, iar ea a început să strige: ‘Wow! Olga Verbiţchi mi-a dat un leu!’.

E o reacţie ciudată, dar totodată şi amuzantă. Uite dacă aş vedea-o pe Ariana Grande să facă acest gest, cred că aş muri cu leul în mână”, a povestit Olga, într-un interviu acordat pentru jc.md.

După declaraţiile mamei sale despre o posibilă sarcină a Deliei, jurata X Factor a decis să spună adevărul... Tudor Turcu va avea, la Eurovision, un backing-vocal de exceptie - artista de talie internationala, Seeya, si Michael On...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x