Antena Căutare

Cum se distrează Delia și Loredana, la filmările pentru „X Factor”! Duet de senzație, apărut pe Tik Tok

Noul sezon al emisiunii „X Factor” revine din data de 11 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1! De data aceasta, spectacolul este unul la superlativ și muzica e de neoprit! Între timp, Delia și Loredana au dezvăluit cum s-au distrat în platou, în timpul filmărilor!

Cum se distrează Delia și Loredana, la filmările pentru „X Factor”! Duet de senzație, apărut pe Tik Tok
Delia și Loredana jurizează emisiunea „X Factor” de la Antena 1

Fanii au toate motivele să se bucure, căci „X Factor” revine la Antena 1 cu un sezon de poveste, unde muzica este de neoprit! Sezonul 9 aduce nu numai reguli noi, ci și un juriu pe măsură!

Cum se distrează Delia și Loredana, în noul sezon „X Factor”

Ștefan Bănică Jr., Delia, Loredana și Florin Ristei vor încerca să caute factorul X în fiecare concurent care se va prezenta pe scenă.

Ce noutăți aduce noul sezon și la ce ar trebui să ne așteptăm? Am aflat chiar de la unul dintre jurați:

citește și: Noul sezon X Factor, primele imagini din culise! Cum au fost surprinși Răzvan și Dani, prezentatorii show-ului de la Antena 1

„Le-am și zis concurenților că o să fim mai exigenți cu cei care știu să cânte și mai puțin exigenți care nu știu să cânte și care nu înțeleg dacă le-am explica. Acest sezon e mai diferit, puțin mai tehnic, mai exigent. Suntem singurul X Factor din lume care se face în acest prezent, singura emisiune care și-a asumat răspunderea asta în 2020”, a precizat Florin Ristei, care a ajuns de la câștigător la jurat al emisiunii „X Factor”.

Așadar, juriul se anunță a fi mult mai exigent, așa că emoțiile vor fi la superlativ pentru concurenți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între timp, fanii emisiunii „X Factor” au descoperit pe Tik Tok cum se distrează Delia și Loredana, în pauzele de filmări! Cele două au făcut senzație cântând celebra piesă „Depărtare”, totul în timp ce Ștefan Bănică Jr. a glumit că este vorba despre distanțarea socială!

citește și: X Factor revine cu reguli noi! Juratul Florin Ristei face primele dezvăluiri despre sezonul 9: „E puțin mai diferit de data aceasta”

Așa cum era de așteptat, imaginile au făcut senzație printre fani!

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere.

Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

Talentul e la el acasă în familia Ristei! Juratul X Factor Florin Ristei a cântat în duet atât cu mama, cât și cu fratel... Râzi cu lacrimi! Florin Ristei și Ștefan Bănică Jr. s-au transformat în Loredana și Delia. Uite cum arată jurații de la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x