Antena Căutare

Face artă din meseria de barman și își expune sufletul pe muzică! Stelea Dumitrescu și-a cântat povestea de dragoste pe scena "X Factor": "Eu nu am reuşit să trec peste. Nu cred că a trecut nici ea"

Stelea Dumitrescu, barman din Năvodari, a pus pe versuri și muzică despărțirea de iubita sa. Iar dacă finalul relației sale nu a fost unul fericit, speră măcar să impresioneze acum.

Stelea Dumitrescu, barman din Năvodari, a pus pe versuri și muzică despărțirea de iubita sa. Iar dacă finalul relației sale nu a fost unul fericit, speră măcar să impresioneze acum.

"Am venit la "X Factor" să vorbesc despre muzică. Eu nu cred în talent. Eu cred că fiecare dintre noi a venit pe planeta asta cu acelaşi pachet de date. Diferenţa dintre noi stă în modul în care administrăm acest pachet", mărturiseşte tânărul.

A venit cu propria creaţie inspirată din viaţa lui: "Transmite un mesaj din trecutul meu. Piesa asta înconjoară povestea fostei mele relaţii. Sunt nişte lucruri de care trebuie să scap. Eu nu am reuşit să trec peste. Nu cred că a trecut nici ea. Am avut nişte lucruri extraordinare".

"Am așteptat să împlinesc 14 ani să vin la "X Factor”. Alexia Popescu, interpretare cu emoții. Delia a oprit m... Andreea Alupei, fata cu părul verde, de anul trecut, a venit să-și ia revanșa! Și nu o va face singură: "Asta va fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x