Antena Căutare

Articole despre joseph hadad

Duelul Istvan Veres - Mihai Irimia

Duelul Istvan Veres - Mihai Irimia

Duel dupa duel, eliminari dupa eliminari. Oare vor avea de unde alege juratii?

Luni, 28.10.2013, 23:00
Sarmale, sarmale in oale - jurizarea celui de al patrulea duel

Sarmale, sarmale in oale - jurizarea celui de al patrulea duel

Cu fiecare duel care se desfasoara, suntem mai aproape de aflarea celor sase alesi ce vor merge mai departe in competitia pentru titlul de Top Chef.

Luni, 28.10.2013, 22:30
Tartarin sau tartata? Jurizarea celui de al treilea duel

Tartarin sau tartata? Jurizarea celui de al treilea duel

Invinsi de emotii, cei doi bucatari isi pun preparatele in farfurii cu mainile tremurande. Sudorile curg de pe ei si ficare spera sa reuseasca ca el sa fie cel ales.

Luni, 28.10.2013, 21:48
Duelul Daniel Grosu - Alexandra Leon

Duelul Daniel Grosu - Alexandra Leon

Provocarea primului duel o lanseaza Nicolai Tand – una dintre retetele gatite la botezul fiului sau, Iancu.

Luni, 28.10.2013, 20:45
12 concurenti, 6 dueluri, 3 jurati

12 concurenti, 6 dueluri, 3 jurati

Singurul show culinar care nu accepta amatorismul, incepe in forta.Saptamana trecuta, sase dueluri i-au pus fata in fata pe primii doisprezece concurenti. Unii au reusit, altii au incercat. Unii au avut nervi tari, altii au cedat.

Luni, 28.10.2013, 20:30
Mihai Irimia e concurentul Top Chef care a gatit in aer, la peste 40 de m inaltime, pentru oameni putred de bogati

Mihai Irimia e concurentul Top Chef care a gatit in aer, la peste 40 de m inaltime, pentru oameni putred de bogati

Mihai Irimia este unul dintre cei 24 de bucatari profesionisti care s-au alaturat la start in cel mai nou sezon al emisiunii „Top Chef”, difuzata in fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1. In spatele unei vaste experiente, dobandita in unele dintre cele mai bune restaurante din lume, Mihai ascunde si o poveste de viata fascinanta.

Luni, 28.10.2013, 11:16
Tajin Mugrabi

Tajin Mugrabi

Reteta lui Cjef Joseph Hadad. Un fel de mancare senzational din carne de miel si fructe uscate.

Joi, 24.10.2013, 15:10
Top Chef le-a pus pe vedete la cratita: Daniela Crudu, Loredana Chivu si Ana Mocanu, in fata juratilor

Top Chef le-a pus pe vedete la cratita: Daniela Crudu, Loredana Chivu si Ana Mocanu, in fata juratilor

Top Chef, cel mai rafinat si mai taios show de coocking, revine pe micile ecrane, de la 20:30. 24 de concurenti isi vor demonstra maiestria in arta gatitului, dar dintre toti, doar unul va pleca acasa cu marele premiu. Indemanarea, creativitatea, dar si cultura culinara vor fi jurizate de cei trei maesti: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu. Inainte de marea premiera a sezonului doi, cei trei au jurizat vedete.

Luni, 21.10.2013, 19:13
Incepe Top Chef - in aceasta seara la 20:30 pe Antena 1

Incepe Top Chef - in aceasta seara la 20:30 pe Antena 1

In aceasta seara, incepand cu ora 20:30, la Antena 1, ia startul noul sezon al celui mai savuros concurs culinar al momentului, “Top Chef”.

Luni, 21.10.2013, 17:06
Top Chef s-a intors!

Top Chef s-a intors!

Top Chef s-a intors! 24 de bucatari profesionisti intra in arena pentru Marele Trofeu. Singura competitie culinara care nu accepta amatorismul incepe acum! Provocari, presiune, emotii.

Luni, 21.10.2013, 12:27
De la tamplar, la chef bucatar - Nicolai Tand la un pas sa isi piarda un deget, riscandu-si intreaga cariera

De la tamplar, la chef bucatar - Nicolai Tand la un pas sa isi piarda un deget, riscandu-si intreaga cariera

Un nou sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, ia startul in aceasta seara, de la 20:30, la Antena 1. In aceasta toamna, Antena 1 ascute din nou cutitele si pregateste cratitele in cel de-al doilea sezon Top Chef Romania. Unii dintre cei mai buni bucatari ai momentului intra intr-o competitie a indemanarii, orgoliului si ineditului ai carei arbitri vor fi cei mai apreciati si experimentati specialisti in gastronomie din tara noastra: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.

Luni, 21.10.2013, 11:03
Daniela, fiica mai mare a lui Chef Hadad, pregateste dulciuri, dupa caietul mamei sale

Daniela, fiica mai mare a lui Chef Hadad, pregateste dulciuri, dupa caietul mamei sale

Anul viitor, Chef Hadad le pregateste un cadou prietenilor sai si telespectatorilor emisiunii, lansand o carte de bucate: „Voi strange acolo vreo 80 de retete, nesofisticate, ca sa poata pregati si oamenii acasa la fel cum face Hadad. Vor fi si retete marocane si romanesti, reinventate”.

Miercuri, 16.10.2013, 17:28
Daniela, fiica mai mare a lui Chef Hadad, pregateste dulciuri, dupa caietul mamei sale

Daniela, fiica mai mare a lui Chef Hadad, pregateste dulciuri, dupa caietul mamei sale

Chef Joseph Hadad, unul dintre cei trei jurati ai celei mai savuroase competitii gastronomice a momentului, Top Chef, emisiune ce va debuta lunea aceasta, de la 20:30, la Antena 1 isi creste singur cei trei copii, care au mostenit pasiunea pentru bucatarie de la ambii parinti. Daca micuta Lipaz nu rateaza ocazia de a intra in bucatarie alaturi de tatal sau si de a experimenta impreuna noi retete, Daniela, fata cea mare e deja experta: “Gateste si ea acum dupa caietul cu retete ramas de la mama ei, Gila, sotia mea, care a fost o bucatareasa foarte buna, specializata pe salate si cofetarie. Facea torturi de ciocolata, biscuiti...”

Miercuri, 16.10.2013, 17:19
Juratul Top Chef, Joseph Hadad, are un ritual extraordinar cu fetita sa, Lipaz

Juratul Top Chef, Joseph Hadad, are un ritual extraordinar cu fetita sa, Lipaz

Chef Joseph Hadad, unul dintre cei trei jurati ai celei mai savuroase competitii gastronomice a momentului, Top Chef, emisiune ce va incepe in curand la Antena 1 isi creste singur cei trei copii, avand o relatie extraordinarã cu ei.

Duminica, 13.10.2013, 16:09
Chef Joseph Hadad creste singur trei copii: "E mai dur la televizor decat acasa!" Un nou sezon Top Chef incepe in curand la Antena 1

Chef Joseph Hadad creste singur trei copii: "E mai dur la televizor decat acasa!" Un nou sezon Top Chef incepe in curand la Antena 1

Juratul "Top Chef" este un parinte mai mult decat exemplar, creste singur trei copii, de care este extrem de atasat.

Duminica, 13.10.2013, 15:45
Un chef la apa: Joseph Hadad a sarit la cererea concurentilor

Un chef la apa: Joseph Hadad a sarit la cererea concurentilor

Dupa ce le-a pregatit concurentilor un carpaccio de caracatita cu sfecla rosie si trufe, chef Joseph Hadad a primit o provocare. Concurentii au insistat ca maestrul bucatar sa execute si el o saritura. Chef Hadad a acceptat provocarea si, plic de curaj, s-a aruncat in apa de la sapte metri.

Duminica, 18.08.2013, 22:21
Joseph Hadad a facut spectacol la "Splash! Vedete la apa"

Joseph Hadad a facut spectacol la "Splash! Vedete la apa"

Cele mai curajoase vedete vor face spectacol, la inaltime, in finala "Splash! Vedete la apa". Printre ele, si cel mai aspru jurat Top Chef: Joseph Hadad.

Duminica, 18.08.2013, 19:32
Lectia de gatit cu Chef Joseph Hadad

Lectia de gatit cu Chef Joseph Hadad

Oricine poate sa gateasca bucate sofisticate, atat timp cat are instructorul potrivit. Au aflat asta chiar pe pielea lor sase angajati ai Intact Media Group sub indrumarea directa a lui Chef Joseph Hadad.

Vineri, 02.08.2013, 10:03
Reteta Observator Special

Reteta Observator Special

Chef Joseph Hadad prezinta o reteta usor de gatit, foarte gustoasa si care se prepara intr-un timp foarte scurt.

Joi, 30.05.2013, 20:22
VIDEO: Reteta de suflet, cu Joseph Hadad (nu te saturi, dar e buna… raaaau)

VIDEO: Reteta de suflet, cu Joseph Hadad (nu te saturi, dar e buna… raaaau)

Dupa ani si ani, Joseph Hadad si-a deschis un restaurant in Bucuresti. Restaurant cu specific mediteranean si “touch” frantuzesc, special gandit sa te unga pe suflet… Si, pentru a ne face o idee despre minunile gatite acolo, juratul Top Chef a executat, in direct la Neatza, o reteta de infarct…

Marti, 30.04.2013, 12:31
Chef Joseph Hadad gateste la Neatza

Chef Joseph Hadad gateste la Neatza

Chef Joseph Hadad a venit la “Neatza” sa gateasca o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Extravaganta Neatza".

Marti, 30.04.2013, 09:44
Bucatarie mediteraneana si "touch" frantuzesc... Joseph Hadad a deschis primul restaurant in Bucuresti!

Bucatarie mediteraneana si "touch" frantuzesc... Joseph Hadad a deschis primul restaurant in Bucuresti!

Cele mai fine si gustoase preparate din bucataria mediteraneana si frantuzeasca au prins gust cu ajutorul lui Joseph Hadad. Vestitul Top Chef a inaugurat primul lui restaurant din Capitala. Zeci de personalitati, oameni din fotbal, vedete de televiziune si oameni de afaceri au venit sa ii guste preparatele de top.

Vineri, 26.04.2013, 17:02
Chef Joseph Hadad si-a lansat propriul restaurant

Chef Joseph Hadad si-a lansat propriul restaurant

Cele mai fine si gustoase preparate din bucataria mediteranean si frantuzeasca au prins gust cu ajutorul lui Joseph Hadad. Vestitul Top Chef a inaugurat primul lui restaurant din Capitala.

Vineri, 26.04.2013, 16:31
Desertul Top Chef: Castigatorul este Giovanni Piselli

Desertul Top Chef: Castigatorul este Giovanni Piselli

Castigatorul primei editii Top Chef din Romania este Giovanni Piselli. Cursa a fost lunga iar ultima proba - decisiva!

Sambata, 02.02.2013, 22:50
Felul principal ii aduce pe bucatari la egalitate

Felul principal ii aduce pe bucatari la egalitate

 Am vazut cine este "romanul " Giovanni Piselli si cum un singur preparat poate reface pariurile. Nico Lontras a ales sa combine doua tipuri de peste Giovanni Piselli a ales sa repete o parte din ingredientele primei...

Sambata, 02.02.2013, 22:35
Prima degustare: Nico Lontras castiga!

Prima degustare: Nico Lontras castiga!

Mancarurile pe care Lonstras si Piselli le pregatesc, sunt unele inedite, iar ingredientele pe care le folosesc nu sunt din cele pe care le gustam in fiecare zi, doar este MAREA FINALA! Cei doi finalisti au fost atenti la fiecare detaliu pentru ca gustul sa fie perfect. Pentru a impresiona juratii cu un preparat de top, trebuie sa fie simplu, dar in acelasi timp spectaculos, discret, dar totodata plin de culoare.

Sambata, 02.02.2013, 22:30
A inceput lupta pentru Marele Premiu

A inceput lupta pentru Marele Premiu

Emotiile depasesc orice limite. Daca ar fi liniste, s-ar putea auzi ticaitul inimilor lor. Acum, mai mult ca niciodata, ei trebuie sa-si dovedeasca experienta si experienta.

Sambata, 02.02.2013, 21:20
Ei sunt finalistii Top Chef

Ei sunt finalistii Top Chef

La inceput au fost 24 de bucatari. Fiecare a luptat pentru a-i impresiona pe cei trei jurati si a ramane in competitie Nu a fost usor. Excelenta se obtine prin: vionta, daruire, talent, imaginatie si multa munca. Cei trei jurati au avut o misiune extrem de dificila, dar in cele din urma i-au selectionat pe cei mai buni: Nico Lontras si Giovanni Piselli. Ei se vor infrunta astazi in MAREA FINALA. Premiul: 50.000 de euro si un curs de bucatar la un restaurant cu stele Michelin din Franta.

Sambata, 02.02.2013, 21:01
Chef Joseph Hadad a pregatit un preparat special pentru echipa de la Neatza cu Razvan si Dani

Chef Joseph Hadad a pregatit un preparat special pentru echipa de la Neatza cu Razvan si Dani

Chef Joseph Hadad, juratul de la Top Chef, a venit la Neatza cu un cadou special. El a pregatit un preparat deosebit pe care i l-a oferit cadou lui Vladut.

Vineri, 01.02.2013, 11:07
Chef Joseph Hadad, preparat special pentru echipa de la Neatza

Chef Joseph Hadad, preparat special pentru echipa de la Neatza

Chef Joseph Hadad a tinut sa-i felicite echipa de la Neatza cu un preparat special.

Vineri, 01.02.2013, 09:25
Doar doi pot ajunge in finala!

Doar doi pot ajunge in finala!

Din 24 de concurenti care s-au avantat in lupta la prima emsiune Top Chef Romania, in valul final si-au ridicat capetele doar trei: Nico Lontras, Giovanni Piselli si Dragos Bercea. Duelul final insa, se va da intre cei mai buni doi chefi. Deci unul din cei trei urmeaza a fi eliminat.

Duminica, 27.01.2013, 00:31
Ionut Lupu vs. Dragos Bercea

Ionut Lupu vs. Dragos Bercea

Suntem in platoul Top Chef, dar concurentii inca asteapta decizia juratilor pentru proba precedenta. Finala e aproape. Emotiile sunt maxime. Cu totii au gatit un meniu regal pentru Marele Bal. Primul Top Chef al Romaniei este unul dintre cei patru bucatari ramasi acum in lupta: Nico Lontras, Giovanni Piselli, Ionut Lupu si Dragos Bercea.

Sambata, 26.01.2013, 23:59
Trei preparate pentru 4 bucatari

Trei preparate pentru 4 bucatari

Proba de foc a dat de furca multor concurenti. Este inevitabil, insa unul dintre cei patru bucatari ramasi in lupta va ajunge la duel la finalul acesteia. A fost dificil pana acum? Ei bine, greul de-abia acum incepe.

Sambata, 26.01.2013, 23:10
Intoarcerea la origini

Intoarcerea la origini

In lupta pentru titlul de Top Chef au mai ramas doar patru bucatari: Nico Lontras, Ionut Lupu, Giovanni Piselli si Dragos Bercea. Va fi o cursa dura. Oare prieteniile se vor destrama ori se vor lega si mai bine?

Sambata, 26.01.2013, 22:37
In drum spre MAREA FINALA

In drum spre MAREA FINALA

Incepe DUELUL! Miza pentru cei trei concureti este uriasa: un loc in FINALA. Cutitele pe care sunt trecute ingredientele cu care acestia vor gati se extrag rand pe rand.

Vineri, 18.01.2013, 11:44
Paste si napaste

Paste si napaste

Asa cum ne-am obisnuit, cea de-a patra proba are loc in platoul Top Chef. Concurentii au parte de un moment special: Tudor Constantinescu cu Nicolai Tand. Tudor prepara cozonacii care l-au facut celebru, iar Nicolai va demostra cum un fel de mancare traditional poate sa se transforme intr-o delicatesa in mainile unui bucatar de top.

Vineri, 18.01.2013, 11:34
In echipa si nu prea

In echipa si nu prea

Este o proba grea in care concurentii vor trebui sa munceasca in echipa, cot la cot, sa inventeze si sa creeze preparate speciale, aratoase si gustoase. De data aceasta, echipele se aleg repede, sigure si nenultumirile incep sa apara.

Vineri, 18.01.2013, 11:26
Preparate traditionale si maiestrie de Top Chef

Preparate traditionale si maiestrie de Top Chef

Concurentii nu scapa atat de usor pe cum se asteptau. Daca prima proba a inceput si s-a desfasurat intr-o atmosfera de poveste, la aceasta a doua proba ne intoarcem in competitie. Fiecaruia i se da o bucata de carne de porc si una de curcan pentru a pregati un preparat traditional. Timpul pe care-l au la dispozitie este de 1 ora si 30 de minute.

Vineri, 18.01.2013, 11:16
Sa ducem traditia mai departe

Sa ducem traditia mai departe

Competitia Top Chef se apropie de final. In aceasta seara concurentii ramasi arunca in lupta toate aromele. La drum au pornit 24, dar sita juratilor i-a cernut pe rand. La final va ramane doar unul: primul Top Chef al Romaniei. La aceasta proba, cei sase bucatari ramasi in lupta vor trece prin parjolul focului. Ei vor trebui sa imbine stravechile obiceiuri romanesti cu maiestria de chefi de top si sa parleasca un porc pentru a scoate sorici de top. Totul in doar 45 de minute.

Vineri, 18.01.2013, 11:04
Chef Hadad - demonstratie culinara de top

Chef Hadad - demonstratie culinara de top

Echipa lui Nico Lontras a pierdut proba precedenta. Ei trebuie acum sa gateasca si fiecare sa incerce sa-i convinga pe jurati ca merita sa ramana in competitie.

Sambata, 12.01.2013, 23:55
Cu mainile legate: Lontras vs. Susala

Cu mainile legate: Lontras vs. Susala

Tensiunea creste si o noua proba este gata sa inceapa. Oare la ce s-au gandit de aceasta data juratii? pentru ca tema emisiunii este Comunismul, greutatile nu vor lipsi ici de aceasta data.

Sambata, 12.01.2013, 23:30
Mancare pentru dictatori

Mancare pentru dictatori

O proba de foc cu provocari pe masura. Ne aflam tot in comunism, iar incercarile nu lipsesc. Oare cine vor fi frutasii si cine vor fi codasii clasei?

Sambata, 12.01.2013, 23:00
Tacamuri pentru prima proba

Tacamuri pentru prima proba

Sapte chefi continua lupta pentru titlul suprem de Top Chef al Romaniei. Competitia intra pe ultima suta de metri, iar concurentii arunca in lupta tot ce au mai bun pentru a le dovedi celor trei jurati ca merita sa ajunga in marea finala. Pe castigator il asteapta un premiu in valoare de 50.000 de euro si un curs la un restaurant cu stele Michelin din Franta.

Sambata, 12.01.2013, 22:36
Cocosul galic in bucataria frantuzeasca

Cocosul galic in bucataria frantuzeasca

La proba numarul trei, proba pe echipe, concurentii au de gatit ceva la care nu se asteptau niciodata: cocosi! Intr-o ora si 30 de minute ei vor trebui sa prepare pe baza carnii de cocos cateva feluri de mancare cu iz frantuzesc.

Sambata, 05.01.2013, 23:20
Mic dejun frantuzesc

Mic dejun frantuzesc

Pornind de la doua croissante, concurentii trebuie sa dovedeasca ca pot fi cei mai buni, facand in 45 de minute un mic dejun frantuzesc, dulce ori sarat, hranitor si gustos.

Sambata, 05.01.2013, 23:07
De la Gastronomie la Pictura

De la Gastronomie la Pictura

Reci sau calde, multe sosuri au fost inventate, innobilate si adorate de francezi. Pentru prima proba, concurentii ramasi in lupta au de pregatit la alegere, doua sosuri. Cu acestea vor trebui sa isi demonstreze calitatile de decoratori si sa deseneze pe o farfurie, un simbol al Frantei.

Sambata, 05.01.2013, 22:55
Pe muchie de cutit cu 5 tipuri de dovleac

Pe muchie de cutit cu 5 tipuri de dovleac

Din cinci tipuri de carne si un dovleac, concurentii acestei probe - Pe muchie de cutit - trebuie sa faca un super-fel principal si un super-desert. Totul intr-o singura ora.

Duminica, 30.12.2012, 00:45
Ziua Recoltei la TopChef

Ziua Recoltei la TopChef

Aceasta proba este, asa cum stim deja, una destul de dificila. Capitanii de echipa au misiunea de a decide meniul si de a coordona echipa, astfel incat sa o conduca spre victorie.

Sambata, 29.12.2012, 23:45
Fast Food-ul trimite primul concurent la duel

Fast Food-ul trimite primul concurent la duel

Cea de-a doua proba se desfasoara in aceeasi locatie ca si prima - Piata Obor. Concurentilor li se pune la dispozitie carne tocata pentru realizarea unui preparat culinar fast-food de top. Timpul pe care-l au la dispozitie – 30 de minute.

Sambata, 29.12.2012, 23:15
Cocktail de Top Chef din legume si fructe cersite in piata

Cocktail de Top Chef din legume si fructe cersite in piata

Cei ramasi in competita pentru cel mai bun Top Chef al Romaniei au de-a face de fiecare data cu tot felul de probe trasnite.

Sambata, 29.12.2012, 22:55
x