Antena Căutare

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alina Florescu și Bogdan Talașman.

colaj adela tot ce nu se vede Galerie
Adela -Tot ce nu se vede vine cu surprize plăcute,din culise | Antena 1

Primul joc cu care au început cei doi actori a fost cel al „întrebărilor fulger cu răspunsuri fulger, unde ambii s-au descurcat admirabil și nu au lipsit nici răspunsurile haioase și nici distracția.

Cei doi actori au avut parte de întrebări cârcotașe cărora au dat răspunsuri pe măsură, chiar și spre amuzamentul propriu.

“Adela – Tot ce nu se vede”. Ce nu și-ar dori Bogdan Talașman în casă este să o vadă pe fosta soacră pe acolo sau să aibă șoareci

Printre întrebările ale căror răspunsuri au stârnit râsete și momente simpatice a fost și Ce nu ți-ai dori să ai la tine în casă.

Răspunsul a venit din partea lui Bogdan Talașman, care a precizat că nu vrea să vadă șoareci, pe fosta soacră și păr.

De altfel, acesta a mai precizat că înainte să meargă să se vadă cu cineva, neapărat nu trebuie să mânânce usturoi sau ceapă.

Citește și:Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Ștefana Darzeu și Marius Rizea. Vezi cum s-au distrat cei doi

Pe de altă parte, aviz amatorilor, în mod amuzant, când acesta nu-și amintește numele unei persoane, preferă să i se adreseze cu veselie la modul Te pup, ce mai faci, ce mă bucur să te văd!, după cum a mărturisit el în culise.

Citește și:Adela - Tot ce nu se vede, sezon 3, Episodul 15 - Daniel Nuță și Conrad Mericoffer

Pe de altă parte, Alina Florescu, alias Creața din serialul Adela, a precizat că înainte de filmări nu ar trebui niciodată să piardă nopțile, să mănânce ton, ceapă sau usturoi și a mai dezvăluit că nu a întârziat niciodată la filmări.

Momentul lor amuzant a continuat cu două povești a căror introducere era deja dată.

Cei doi s-au descurcat de minune și s-au și tachinat, dar, la final, lucrurile s-au terminat cu bine, spre distracția lor și a ceor din jur.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x