Antena Căutare

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Ioana Ginghină și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Ioana Ginghină și Bogdan Talașman.

colaj adela tot ce nu se vede Galerie
Ioana Ginghină și Bogdan Talașman au asigurat distracția în culisele Adela | Antena 1

Primul joc cu care au început cei doi actori a fost cel al „întrebărilor fulger cu răspunsuri fulger, unde ambii s-au descurcat fantastic și nu au lipsit răspunsurile haioase, iar distracția nu a lipsit deloc.

Partea bună este că, pe lângă amuzament, Ioana Ginghină și Bogdan Talașman au reușit să răspundă rapid, dar nu mereu înainte de sunetul de final al cronometrului.

“Adela – Tot ce nu se vede”. "Dacă ai fi cântăreață, ce nume ai avea?"

Cei doi actori au presărat momentele lor cu râsete și amuzament dar printre ele au reușit să creeze povești ataât de amuzante încât nici ei nu s-au putut abține din râs.

Cu un fler deosebit și o poftă de viață ce a trecut dincolo de micul ecran, cei doi actori au debordat d eveselie și au avut glumele la ei.

Citește și:Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Mihai Călin și Ștefana Darzeu. Vezi cum s-au distrat cei doi

Pe de altă parte, chiar și cu unele întrebări capcană, cei doi au reușit să încheie șirul de întrebări înainte să sune clopoțelul de final.

Citește și:Adela - Tot ce nu se vede, sezon 3, Episodul 9 - Mara Oprea & Oana Moșneagu

Partea a doua a concursului s-a bazat pe continuarea unor povești deja începute, unde Ioana Ginghină a preluat frâiele poveștilor și a creat noi povești coerente și interesante, fără să stea prea mult pe gânduri. Partenerul ei de episod i-a ținut hangul iar poveștile au căpătat un stil amuzant aparte.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Joi, 08.12.2022, 20:53
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Vezi cum s-au descurcat Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu.

Joi, 09.06.2022, 23:30
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.  Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.

Joi, 02.06.2022, 10:46
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Vlad Vîlciu și Anca Androne.

Joi, 26.05.2022, 23:00
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alina Florescu și Bogdan Talașman.

Joi, 19.05.2022, 22:55
Ultimele știri
x