Antena Căutare

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Mihai Călin și Ștefana Darzeu. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Mihai Călin și Ștefana Darzeu.

colaj  miahi calin si stefana darzeu Galerie
Mihai Călin și Ștefana Darzeu s-au amuzat cu întrebări și răspunsuri, în culise | Antena 1

Primul joc cu care au început cei doi actori a fost cel al „întrebărilor fulger cu răspunsuri fulger, unde ambii s-au descurcat fantastic și nu au lipsit răspunsurile haioase, iar distracția nu a lipsit deloc.

Partea bună este că, pe lângă amuzament, Mihai Călin și Ștefana Darzeu au reușit să răspundă rapid, înainte de sunetul de final al cronometrului.

“Adela – Tot ce nu se vede”, Întrebare de 1000 de puncte de la Ștefana Darzeu pentru Mihai Călin: "Dacă nimic nu se lipește de tigaie, teflonul cum a reușit?"

Jocul a început chiar cu o întrebare în forță care l-a lăsat pe Mihai Călin fără răspuns. Pe un ton vesel și parcă ușor cârcotaș, Ștefana l-a întrebat pe Mihai care crede el că este motivul pentru care doar teflonul se lipește de tigaie și de ce altceva, nu.

Citește și:Adela - Tot ce nu se vede, sezon 3, Episodul 9 - Mara Oprea & Oana Moșneagu

"Dacă nimic nu se lipește de tigaie, teflonul cum a reușit?", l-a întrebat actrița.

Luat prin surprindere de răspuns, actorul nu a reușit să vină cu un răspuns, ba chiar a și făcut-o glumiță pe seama sa, pentru că nu a fost prompt.

Jocul a mers mai departe și actorul a primit din nou o întrebare care l-a prins ușor în offside. În schimb, acesta este sigur, ca majoritatea, de altfel, că dacă toată lumea ar spune ce ar gândi, rezultatul ar fi un dezastru.

Citește și:”Adela - Tot ce nu se vede”, jocurile sunt făcute de Răzvan Fodor și Anca Androne. Vezi cât au fost de creativi și amuzanți

Pe de altă parte, așa cu întrebări capcană, cei doi au reușit să încheie șirul de întrebări înainte să sune clopoțelul de final.

Partea a doua a concursului s-a bazat pe continuarea unor povești deja începute, unde Ștefana Darzeu a preluat frâiele poveștilor și a creat noi povești coerente și interesante, fără să stea prea mult pe gânduri.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x