Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 25 și 26 din 17 noiembrie 2022. Mitu își schimbă declarația, dar adevărul iese la iveală. Ce face Lucian

Deși Mitu vrea să își asume toată vina, adevărul începe să iasă la iveală, iar dovezile sunt incontestabuile. Lucian e pe punctul de a intra la închisoare, dar nu durează mult până când planurile și alianțele se schimbă.

colaj foto adela Galerie
Deși Mitu vrea să își asume toată vina, adevărul începe să iasă la iveală, iar dovezile sunt incontestabuile. Lucian e pe punctul de a intra la închisoare, dar nu durează mult până când planurile și alianțele se schimbă. | Antena 1

Tensiunea a atins cote maxime în casa Andronic. Familia e la un pas de a demonstra că Lucian este vinovat pentru toate, dar Mitu a luat o decizie total neașteptată, pentru a-și ajuta fiica. Acum, totul e la un pas de a ieși la iveală, iar situațiile disperate, cer măsuri disperate.

Adela sezon 4, episoadele 25 și 26 din 17 noiembrie 2022. Mitu și-a schimbat declarația și a spus că este vinovat de moartea Marthei

Deși Andronicii sunt la un pas de a-l da în vileag pe Lucian și a demonstra că el a ucis-o pe Martha, Mitu și-a schimbat declarația, de dragul fiicei sale. Mihai și Adela discută situația și pleacă să vorbească cu acesta pentru a afla ce l-a determinat să ia această decizie.

În tot acest timp, Călin și proaspăta lui soție completează de zor acte de adopție pentru a-și îndeplini visul de a avea un copil. În scurt timp, Ralca realizează că depresia de care a suferit s-ar putea să le pună bețe în roate, însă nu renunță la idee.

În paralel, în casa Andronic, Nuți merge să vorbească cu fiica sa. Femeia încearcă să afle de la Andreea de ce Mitu și-a schimbat declarația și o întreaba unde e tableta pe care avea dovezile că Lucian a omorât-o pe Martha. Dar fix în timp ce vorbeau, acesta le surprinde.

„Vrei să-ți spun, că nu scapi la nesfârșit! Și când ți-o veni nota de plată...”, îl amenință Nuți.

Și la televiziune, lucrurile se schimbă, După ce Dorin a cumpărat acțiunile, fiica lui i-a dat oferit și un rol în companie, cel a de verifica programele.

Adela sezon 4, episoadele 25 și 26 din 17 noiembrie 2022. Nuți îi propune un târg Andreei pentru a scăpa basma curată

Faptul că Mitu riscă să facă pușcărie, stârnește o ceartă de zile mari între Andreea și mama ei. Femeia o acuză că din cauza ei s-a întâmplat totul că l-a ales pe Lucian și îi spune să ducă tableta la poliție.

„Uiți că din cauza ta suntem aici? Din cauza ta și a ideei tâmpite să mă dau drept fata lui Paul Andronic”, i-a răspuns ea.

„Adică te-am pus eu să te combini cu criminalul ăla?”, întreabă revoltată Nuți,

„Nu, tu m-ai pus să mă combin cu iubitul Adelei”, a răspuns Andreea.

Mai mult, Nuți e dispusă să renunțe la casă și la visul ei de a fi bogată, doar pentru a-și elibera soțul și îi promite Andreei că o să o țină minte.

Adela sezon 4, episoadele 25 și 26 din 17 noiembrie 2022. Lascu începe să pună cap la cap dovezile

În paralel, Delia merge la poliție pentru a afla dacă s-au găsit dovezile de care aveau nevoie pe mânușa de pe ponton, însă veștile nu sunt bune. Lascu îi spune că, în mod sigur, aceasta nu îi aparține celui care a tras în Marha. Nici în ceea ce privește carte de la fața locului, nu se paote face nimic.

„Ție nu ți se pare suspect? Dacă eu am fost cea care a descoperit cadravrul, de unde știa Lucian de carte?”, întreabă ea.

Însă nu durează mult până aflăm că, de fapt, mănusa a fost plasată, în vecinătatea locului faptei, chiar de Lucian și totul face parte din planul său.

Cu toate acestea, surprizele nu întârzie să apară, chiar și pentru el. Bărbatul găsește tableta și vede filmulețul care îl incriminează.

La poliție, Adela și Mihai îl vizitează pe Mitu, în speranța că vor afla ce l-a făcut să își schimbe declarația și pentru a-l convinge să nu o semneze. Acesta continuă, însă, să susțină că el e vinovatul.

La Butimanu, campania electorală e în toi. Nicu își dedică tot timpul campaniei și apelează la sondajele de opinie pentru a afla ce cred, de fapt, alegătorii. Flopy îl ajută, dar întrebările nu sunt chiar cele la care se așteptau.

În plan paralel, Lascu începe să pună cap la cap toate dovezile. Procurorul își amintește de toate cazurile pe care le-a anchetat în casa Andronic. De la furtul de date care i-a fost înscenat lui Călin, până la așa-zisa sinucidere a Monei și la pastilele înlocuite ale Ralcăi.

Adela sezon 4, episoadele 25 și 26 din 17 noiembrie 2022. Lucian găsește tableta și o confruntă pe Andreea

Întoarsă acasă de la discuția cu mama sa, Andreea merge direct în cameră, de unde lipsește tableta cu filmulețul care îl incriminează pe Lucian. Aceasta se teme ca bărbatul să nu o fi găsit-o, dar temerea ei se adeverește.

„Lucian, pot să-ți explic. Nici măcar nu știam că mama a apucat să înregistreze. Doar eu și cu ea știm. Jur!”, îi spune Andreea.

„Taci! Nu mai cred nimic. De ce miți? Ai spus că Nuți nu știe nimic. Ai spus că nu e nicio dovadă. Și ce aveai de gând să faci cu el?”, a mai întrebat Lucian.

„Dacă nu voiai să faci nimic, îl ștergeai. Nici nu știu ce mă dezamăgește mai tare. Faptul că ai mințit sau că ai fost o proastă și ai lăsat video-ul ăsta să îl găsească oricine”, a adăugat el, înainte de a arunca tableta în lac.

În paralel, Luca le mărturisește lui Mihai și Adelei că știa cine le-a furat copilul și mai mult, că a fost sechestrat de Lucian pentru a nu spune nimic. El se hotărăște să meargă la poliție să povestească totul.

„Am sunat să confirm că este vorba de un singur bilet”, se aude de la celalalt capăt al telefonului la care răspunde Andreea. Deși nelămurită, la început, ea află rapid că Lucian plănuiește să plece singur în America iar visul ei de a avea propriul copil e pe punctul de a se nărui.

Ea îl confruntă pe iubitul său, însă el susține că nu mai stia dacă ea avea de gând să plece cu el după toate cele întâmplate.

Adela sezon 4, episoadele 25 și 26 din 17 noiembrie 2022. Mitu e eliberat și Lucian se află în arest la domiciliu

Surpriza e și mai mare pentru toată lumea când Mitu intră pe ușă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Pe fața lui Lucian se citește îngrijorarea, ceea ce este de înțeles, mai ales că faptele sale încep să îl prindă din urmă.

Lascu vine la familia Andronic pentru a pune câteva detalii la punct și le dezvăluie că e pe cale să îl prindă pe criminalul Marthei. De asemenea, Adela o confruntă pe Andreea, după ce a aflat totul de la Luca. Mai mult, ea o trage la răspundere pentru faptul că au avut dovada că Lucian a omorât-o pe Marha și nu au făcut nimic.

Ea îi spune acest detaliu și lui Mitu pentru că îi este milă de el să în vadă așa. Între timp, Lucian se află sub supravegherea poliției și este în arest la domiciliu. În pragul de a ceda, el este violent cu Andreea și vrea să afle dacă ea „l-a dat în gât” și ce a primit la schimb.

Mai mult, Silviu, care se afla în comă, s-a trezit și se pare că nu mai e nevoie de ajutorul Andreei ca Lucian să ajungă la închisoare.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x