Antena Căutare

Serialul Adela de la Antena 1, lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public

#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public.

doua personaje din adela stau la masa Galerie
Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă, în intervalul comun de difuzare cu Masterchef, la nivelul tuturor categoriilor de public | Antena 1

Peste 1.5 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 21:40, evoluţia personajelor în cel mai nou sezon al serialului de la Antena 1.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:30-23:12, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Serialul Adela, lider de audiență

La nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6.4 puncte de rating și 20.5% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu MasterChef, cu o medie de 5.9 puncte de rating şi 18.7 cotă de piaţă.

La nivel urban, Antena 1 a înregistrat un rating mediu de 6.3 puncte şi 16.2% cota de piaţã, în vreme ce poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D, cu 5.8 puncte de rating şi 14.9 cota de piaţă, iar Pro Tv ocupa abia a treia pozitie în clasament, cu 5.1 puncte de rating şi 13% cota de piaţă.

Şi la nivelul întregii ţări, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat, cu 7.4 puncte de rating şi 18.2% cota de piaţă.

Citește și: “Adela – Tot ce nu se vede”, i-a pus față în față pe Oana Moșneagu și Daniel Nuță. Vezi cum s-au distrat cei doi

Rezumatul episoadelor 5 și 6 din Adela sezonul 3

Aseară, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură momentele pline de suspans din cele mai noi episoade Adela şi s-au bucurat alături de Adela (Mara Oprea) şi Mihai (Alecsandru Dunaev) de unul dintre cele mai fericite momente din viaţa lor.

“Nu cred că mai e loc de cuvinte! Vrei să fii soţia mea?”, a întrebat-o Mihai, iar Adela nu a stat pe gânduri: “Da!, Mihai, Vreau!”.

Tot aseară, Andreea (Oana Moşneagu) l-a înfruntat pe Lucian (Daniel Nuţă): “Eu nu sunt o proastă, ştiu că tu ai vrut să tragi în Adela! De fapt sunt o proastă, pentru că m-am îndrăgostit de tine şi am avut încredere în tine!”.

Citește și: "Adela", sezonul 3, rezumat 10 februarie 2022. Andreea și Lucian se căsătoresc, dar sunt separați de gratii. Nuți este împușcată

Replica lui Lucian însă a lăsat-o fără cuvinte: “Credeam că şi tu o urăşti şi vrei să scăpăm de ea! De obicei nu am regrete, dar îţi jur că de data asta regret tot ce s-a întâmplat!”.

Nimic nu avea să prevestească vestea proastă pe care a primit-o Martha (Carmen Ionescu): “Din păcate nu am veşti bune! E o boală foarte gravă, mielom multiplu. E un tip de cancer…încet, încet întregul sistem osos cedează!”, i-a spus medicul acesteia.

Ce decizie va lua Martha şi ce se va întâmpla pe mai departe, după ce Lucian a fost reţinut de procurorul Lascu şi Nuţi (Anca Sigartău) a fost împuşcată de Vali (Romeo Vişca),telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

"Adela", sezonul 3, rezumat 10 februarie 2022. Andreea și Lucian se căsătoresc, dar sunt separați de gratii. N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Joi, 22.12.2022, 13:01
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, care a cucerit publicul din România încă de la lansare, ajunge şi pe platforma de streaming Netflix, la finalul acestei luni.

Marti, 16.05.2023, 10:14
Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Hai să vezi ce a publicat actrița în mediul online.

Vineri, 23.12.2022, 14:16
Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

#dacăejoieAdela s-a auzit aseară pentru ultima oară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr mare deznodământul ultimului capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu, serialul impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:07, deznodământul ultimul sezon al serialului de la Antena 1.

Vineri, 23.12.2022, 12:56
Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela. Hai să vezi ce imagine înduiosătoare cu Mara Oprea a publicat pe contul oficial de Instagram.

Vineri, 23.12.2022, 12:34
Ultimele știri
x