Antena Căutare

Fuego, alături de doi tineri greu încercați de soartă! Mădălina și George, dependenți de dializă și uniți de o iubire infinită

Poveștile de viață ale unor oameni sunt adevărate drame, dar atunci când cel care a fost greu încercat de soartă zâmbește, e semn că undeva, în interiorul său, speranța e încă vie.

Poveștile de viață ale unor oameni sunt adevărate drame, dar atunci când cel care a fost greu încercat de soartă zâmbește, e semn că undeva, în interiorul său, speranța e încă vie.

Este cazul Mădălinei și al lui George, doi tineri frumoși care își trăiesc viața împreună nu doar acasă, ci și pe patul de spital căci, după ce au suferit câte un transplant de rinichi, amândoi sunt acum dependenți de dializă. Pentru că îl iubește pe George nespus de mult, Mădălina și-a dorit ca o țară întreagă să fie martora declarației sale de dragoste pentru George.

Alături de ei și de povestea lor impresionantă a stat Fuego, artistul care și-a scos pălăria în fața acestor oameni. La "Am ceva să-ți spun", George a avut încă o dată confirmarea iubirii infinite pe care Mădălina i-o poartă, iar asta nu poate decât să-i facă tot mai puternici în fața problemelor de sănătate.

“Sunt foarte impresionat de povestea lor și extrem de fericit că am putut să aduc puțină bucurie în sufletul acestor îndrăgostiți. Și, de ce nu, mi-ar plăcea să cânt la nunta lor”, a mărturisit Fuego.

De când prezintă emisiunea “Am ceva să-ți spun”, Sonia Simionov a fost cerută în căsătorie de șase ori... Lacrimi șiroaie după ce Ionela și Florin își întâlnesc mama, plecată la muncă în Italia: "Aș fi în stare să nu mănâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x