Antena Căutare

America Express, 1 februarie 2023. Andreea Antonescu a fost enervată de un judecător. Ce reacție neașteptată a avut

În timpul uneia dintre misiunile de la cursa pentru ultima șansă, Andreea Antonescu s-a enervat pe un judecător și a avut o reacție neașteptată. Ce au surprins camerele de filmat, în ediția 12 a emisiunii America Express, difuzată în data de 1 februarie 2023.

Colaj cu Andreea Bălan, Andreea Antonescu și judecătorul unei probe la America Express Galerie
În timpul uneia dintre misiunile de la cursa pentru ultima șansă, Andreea Antonescu s-a enervat pe un judecător și a avut o reacție neașteptată | Antena 1

Trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă în ultima zi din cel de-al treilea stage de pe Drumul Aurului. Misiunile pregătite de Irina Fodor au fost atât de dificile încât concurenților nu le-a lipsit adrenalina, emoțiile și momentele de tensiune. A fost și cazul Andreei Antonescu, fiindcă artista s-a enervat pe un judecător, la o probă de dans.

Andreea Antonescu a fost enervată de un judecător, în ediția 12 a emisiunii America Express, difuzată în data de 1 februarie 2023

În ediția 12 a emisiunii America Express de la Antena 1, cele trei echipe au trecut printr-o serie de misiuni interesante, în cursa pentru ultima șansă. Au căutat toate piesele din componența unei păpuși, pe care apoi au asamblat-o. Apoi, echipele au plecat la un anumit hotel ce are, la etajul 14, un impresionant pod de sticlă. După ce și-au pus echipamentul de protecție, concurenții au traversat podul de la un capăt la altul pentru a găsi ouăle necesare preparării tortului pentru la Quinceanera. Au separat gălbenușul de albuș și, după ce au obținut o bezea perfectă, au decorat tortul și au pornit mai departe, în misiune.

Citește și: America Express, 1 februarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost penalizate la proba podului de sticlă

Fiecare echipă a căutat-o și a găsit-o pe la Quinceanera, tânăra care aniversa 15 ani. Împreună au mers la un magazin pentru ca tânăra să-și aleagă rochia preferată și pantofii, totul cu acordul organizatorului de eveniment. Apoi, următoarea sarcină a fost cea de a-i aranja părul tinerei. Surpriza a fost mare atunci când concurenții au urcat într-o mașină și au pornit la drum, având misiunea de-a machia tânăra pentru petrecere, respectând anumite indicații clare.

La final, pentru ca tânăra de 15 ani să aibă parte de o petrecere așa cum a visat, fiecare echipă a trebuit să ia lecții de dans de la un dansator îmbrăcat la costum și având o mască pe față. Mișcările, de la cele mai simple la cele mai complexe, au dat multe bătăi de cap concurenților.

„Ok, o să încercăm, dar e foarte greu să îți amintești pașii. Am fost dat afară de la cor, datorită talentului meu fantastic”, a zis Ovidiu Buta, în ediția 12 de la America Express, difuzată pe 1 februarie 2023.

„Auzi, eu lui ăsta îi dau două palme!”, a zis Andreea Antonescu, referindu-se judecător și supărată că nu reușește să îndeplinească mai repede misiunea.

„Îmi venea să le zic: băi băieți, voi nu știți pe cine aveți lângă mine! Dacă face Andreea niște sincroane, o luați la fugă”, a mai completat ea, la America Express.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 1 februarie 2023. Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta au trecut printr-o situație neașteptată. Ce au pățit... America Express, 1 februarie 2023. Ce echipă a fost eliminată. Concurenții care au părăsit cursa au fost Bruja și Pufeh...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x