Antena Căutare

America Express, 23 ianuarie 2023. Povestea dureroasă de viață a lui Cătălin Bordea. Cum a fost părăsit de tată comediantul

În ediția 6 din America Express, difuzată pe data de 23 ianuarie, Cătălib Bordea a făcut o serie de mărturisiri emoționante, cu lacrimi în ochi, despre cum a ajuns să fie crescut doar de bunicii lui.

colaj foto catalin bordea la america express 23 ianuarie 2023 Galerie
Cătălin Bordea a povestit la America Express editia 6 din 23 ianuarie 2023 cum a fost abandonat de tată pe când avea doar doi ani. | Antena 1

În ediția 6 din 23 ianuarie 2023, concurenții America Express au creat un altar pentru persoanele dragi care nu mai sunt în viață. Astfel, aceștia au rememorat evenimente importante din viața lor și au povestit, cu ochii în lacrimi, despre cele mai grele momente prin care au trecut.

Chiar în timp ce se aflau în casa unui preot exorcist, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au deschis cutia dată de Irina la începutul zilei și ceea ce au găsit i-a făcut să izbucnească aproape instant în lacrimi.

Citește și: America Express, 22 ianuarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, momente de tensiune în mașina unui mexican: „Mi-e rău”

Cătălin Bordea a povestit la America Express cum l-a părăsit tatăl său, în copilărie. Ce a ținut să îi transmită bunicii Aspazia care l-a crescut

Deși e mereu cu zâmbetul pe buze comedianțul și-au arătat acum partea sensibilă. El a primit o poză cu bunicii lui, bunica Aspazia, cunoscută deja de toată lumea și bunicul lui, zis și „Colțatul”, decedat, care l-au crescut pe comediant. Mai mult, acesta spune că cei doi i-au salvat viața, după ce părinții l-au abandonat.

„Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentuș în care eu am apărut

„Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată. Și m-a găsit bunică-mea la vreo patru stații. Ea aștepta autobuzul să se ducă la muncă, perfect convinsă că eu eram în grija lui taică-miu”, și-a amintit emoționant comediantul.

La final, el a ținut să îi mulțumeasc, cu ochii în lacrimi, bunicii sale pentru tot ce i-au oferit și pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru el.

„Tataia, de fiecare dată, când ne dădea mamaia carnea, el lua zâgrciul. El mânca numai zgârci și nouă ne dădea doar carnea. Pentru mine, bunică-miu înseamnă acasă”, a mai adăugat acesta.

Citește și: Cătălin Bordea și-ar fi dorit să facă echipă cu soția lui la America Express. De ce a renunțat: „Toți care se duc în cuplu...”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 23 ianuarie 2023. Andreea Antonescu, dezvăluiri despre moartea tatălui ei, managerul trupei Andre. Ce r... America Express, 23 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost penalizați. De ce au fost opriți pe tras...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x