Antena Căutare

America Express, 3 decembrie 2023. Concurenții, clipe de coșmar în drum spre misiune. Ce i-a speriat pe Alexia și Aris Eram

Concurenții au pornit spre următoarea destinație, dar drumul s-a demonstrat a fi unul plin de impediente. În timp ce unele echipe au fost nevoite să facă mai multe opriri, altele au aflat cât de periculoasă este zona în care se află, la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023.

colaj foto concurentii america express sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023 Galerie
Unele echipe au fost nevoite să facă mai multe opriri pe drum spre următoarea destinație la America Express, sezonul 5 ediția 29 din 3 decembrie 2023 | Antena 1

După ce au reușit să se dezlege din lanțuri, rând pe rând, fiecare echipă a pornit spre următoarea destinație. Autostopul, însă, s-a dovedit a fi o adevărată provocare pentru toată lumea, iar faptul că următoarea destinație se află la câteva ore dinstanță nu i-a ajutat prea mult. Cu toate acestea, Romică și Cătălin Țociu, alături de Anamaria Prodan au reușit, în sfârșit, să găsească o mașină care să îi ducă până o hacienda, unde e o plantație de cacao, dar pe drum au avut parte de un eveniment neașteptat care le-a dat peste cap toate planurile.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Echipa “Țocii” și Anamaria Prodan au fost opriți din drum spre următoarea destinație la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023. Ce s-a întâmplat cu șoferul lor

După o lungă perdiodă de timp petrecută la autostop, Romică și Cătălin Țociu, alături de Anamaria Prodan au reușit să găsească o mașină. Deși, extrem de fericiți că șoferul lor le-a spus că îi va duce până la destinție, aflată la aproximativ două ore distanță, pe drum s-au complicat lucrurile.

„Mamă, dar cum să te ia să meargă două ore jumate? Ce oameni! În România te și băteau”, a spus impresara extrem de impresionată de gestul celui care i-a luat la autostop.

„Când mă gândesc că vine noaptea, mâ gândesc dacă om mai avea norocul ăsta diseară. Eu vreau să încercăm într-un hotel, poate ne lasă să dormim”, a mai adăugat Anamaria Prodan la America Expres, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023.

Citește și: America Express, 1 decembrie 2023. Cursa pentru ultima șansă a adus momente emoționante și situații copleșitoare. Ce s-a întâmplat

La un moment dat, ei au intrat într-o benzinărie, însă șoferul nu avea bani la el. Așadar, au fost nevoiți să aștepte o tranzacție din partea soției lui. Dar pentru că femeie nu l-a crezut, au fost nevoiți să îi trimită și o poză împruenă, ceea ce i-a costat timp scump.

„Dar de ce ni se întâmplă nouă tot timpul asta? Numai din ăștia cu probleme găsim”, au spus Romică și Cătălin Țociu.

„Nu ține bani la el, card de credit, nimic pentru că îi e frică să nu-l oprească și să-l jefuiască”, i-a explicat fiul lui Romică Țociu Anamariei Prodan.

“I-au pus pistolul la cap și l-au pus să înghită!” Alexia și Aris au privit neclintiți la șoferul care povestea prin ce a trecut la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023

Aflați spre următoarea destinație, și Alexia și Aris Eram au ascultat o poveste care pare desprinsă din filmele de acțiune. Șoferul lor le-a povestit că a fost drogat și jefuit, orașul în care se află concurenții fiind zona roșie a infracționalității.

„Ne spune că au urcat trei indivizi în mașină, a scos unul pistolul, i l-au pus la cap, altul un cuțit și i l-au pus la gât și l-au obligat să înghită niște pastile, să adoarmă. Ca să nu cumva să cheme poliția după ce ei au plecat cu taxiul lui”, au povestit Alexia și Aris Eram, America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023.

„Ne-a zis că i-au deschis gura cu cuțitul ca să ia pastilele și că până la urmă a reușit să înghită doar o pastilă și pe cealaltă să o țină în gură. Pentru că oriucum ar fi murit dacă le înghițea pe amândouă”, au mai adăugat frații.

Citește și: America Express, 1 decembrie 2023. Răsturnare de situație în cursă! Ce s-a întâmplat când două echipe s-au întâlnit pe apă

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 3 decembrie 2023. Cum a apărut Anamaria Prodan la America Express. Un anumit detaliu i-a frapat pe conc... America Express, 3 decembrie 2023. Anamaria Prodan, uimită de ce a trebuit să bea. Cine i-a luat pe Iulia Albu și Mike l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x