Antena Căutare

America Express, 4 decembrie 2023. Laura Giurcanu a avut nevoie de ajutorul medicului. Tânăra abia se mai putea ține pe picioare

A doua zi din a șaptea ediție de pe Drumul Soarelui începe cu o probă mai degrabă despre relaxare! Efortul, însă, este tot al concurenților! Echipele trebuie să ofere o ședință completă de masaj, la pachet cu un cocktail delicios turiștilor de pe plajă, care le vor nota! Află ce se întâmplă în America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 30 din 4 decembrie 2023.

cola foto laura giurcanu si iulia albu la America Express, sezonul 6 ediția 30 din 4 decembrie 2023 Galerie
Laura Giurcanu a avut probleme de sănătate la America Express, sezonul 6 ediția 30 din 4 decembrie 2023 | Antena 1

După o zi istovitoare cum a fost aceea de ieri când au fost puse în joc amuleta și Jokerul, câștigate în final de echipa Ada și Tony, astăzi, concurenții se resimt! Prima care „a ridicat două degete” acuzând o stare de epuizare a fost Laura Giurcanu. O durere profundă de stomac a pus-o la pământ, chiar dacă își dorea să fie alături de colega sa, Sânziana Negru.

Încă de la careu, Laura Giurcanu simțea că nu poate sta pe picioare, iar la scurt timp a intervenit echipa medicală pentru a-i acorda ajutor specializat, în timp ce echipele au pornit în misiunea care nu îi duce departe de Oceanul Pacific. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Laura Giurcanu a avut nevoie de ajutorul medicului. Motivul surprinzător pentru care Iulia Albu a cerut să plece de la careu, la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 4 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Chiar pe plajă, acolo unde s-a format careul și Irina Fodor i-a anunțat ce au de făcut în prima parte a zilei, a sosit echipa de medici care a luat-o pe Laura Giurcanu în ambulanță: „Nu știu cum o să joc pentru că îmi e rău! Mă durea stomacul într-un fel în care nu m-a durut în viața mea! Pur și simplu nu puteam să stau în picioare, nu putem să stau dreaptă! Voiam doar să mă fac așa mică, mică, mică!”.

Asistenta echipei a sosit pentru a o lua de la careu, iar Laura se gândea la coechipiera sa cum se va descurca singură: „Păi și Sânzi!?”, întreabă ea cu vocea duioasă. Însă sănătatea sa este mai important, motiv pentru care s-au aplicat regulile. Sânziana Negru: „Vedeam că nici nu putea să stea în picioare!”

Între timp, după ce Laura Giurcanu a plecat de pe plajă de mână cu echipa medicală, la careu lucrurile continuau să se desfășoare după făgașul mult obișnuit, însă o constatare a Iuliei Albu schimbă puțin dinamica: „Este o pasăre acolo care are, probabil, legată de picioare o plasă de pescuit! Două secunde să mă duc cu Mike, puțin, să vedem dacă putem scoate...”, îi spune Irinei Fodor, care a încurajat-o să se ducă.

„M-am uitat, m-am gândit ce să fac… Totuși suntem în competiție, mi-am asumat! Am rugat-o pe Irina să mă lase să mă duc să o iau, să văd dacă pot să fac ceva pentru ea!”, povestește Iulia la testimoniale.

„O putem lua cu noi!? O luăm în cursă! Era un pui de pasăre care nu avea nicio rană”, și astfel, Iulia Albu și Mike au plecat în misiunea din 4 decembrie cu o pasăre la ei pentru a avea grijă de micuța vietate, speriată de hazardul plajei.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Ada și Tony Galeș au câștigat amuleta și Joker-ul etapei, la America Express. Diseară, cazare cu probleme pentru Anamaria Prodan

Ada și Tony Galeș au câștigat amuleta și Joker-ul etapei, la America Express. Diseară, cazare cu probleme pentru Anamari... America Express, 4 decembrie 2023. Cum arată cazarea în care a înnoptat Anamaria Prodan în Ecuador, alături de echipa Țo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Luni, 01.01.2024, 14:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Luni, 26.02.2024, 11:27
Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Ada Galeș și mama ei au pregătit o surpriză urmăritorilor lor. Cele două concurente de la America Express, sezonul 6 au făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale.

Vineri, 02.02.2024, 14:41
Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram a reușit să facă senzație la plajă după ce a renunțat la rochia pe care o purta și a apărut într-o ipostază îndrăzneață. Imaginea cu ea în bikini a făcut senzație.

Duminica, 21.01.2024, 13:13
Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă din sezonul 6 America Express, s-a pozat într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au plecat în vacanță pentru momente de relaxare și odihnă, însă nu au uitat să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Joi, 11.01.2024, 12:39
Ultimele știri
x